maandag 22 juli 2019

Lakonia berchem

De eilanden bij LAKONIA zijn omgeven door kristalhelder water van 32°. U kan er relaxen tussen de palmbomen in een krachtig masserende whirlpool of met een drankje in de gezellige strandkorven. Alle dagen geopend zondag tot en met donderdag van 09.


Hulp voor toegankelijkheid. De sauna heeft verschillende ‘privé eilanden.

Lakonia Prive Sauna , Berchem (Antwerpen). Dit kan je nergens beter dan op een onbewoond eiland. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen in de cookies. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina. Bel Naar de website Website.


Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Je kunt in alle rust genieten van de Finse sauna om vervolgens verkoeling te vinden in het koude water emmer. Gedeelten van deze pagina.

Of van alle andere bedrijven uit de sector Sportcentra, fitnesscentra, sportclubs en sportorganisaties. In deze stresserende tijd is lakonia levensnoodzakelijk. Prive eiland met rotsen en palmbomen omgeven door een zwemba droge sauna, kinderbadje,glijbaan, koud dompelbad.


Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Berchem and beyond. Deze winkel is geplaatst in de categorie Sauna. Onderdelen van deze pagina.


Wilt u ongestoord genieten in een sauna zonder de aanwezigheid van andere bezoekers? Aquatis in Antwerpen verhuurt diverse complexen, met privé sauna. Je hebt keuze tussen privé eilanden. Zit zelf te twijfelen tussen eiland en eiland 3! Domein Park West is met haar restaurant, feestzaal en buitenbar een gevestigde waarde in de Antwerpse horeca. Reserveer nu een tafel bij domein Park West.


Situé à Berchem ( Anvers ), le spa privatif comprend trois îles désertes. Hier kan je genieten met je partner of kinderen van de subtropische eilandjes. See Foursquare profile and more for this business.


Bownty verzamelt al de beste deals van Bownty.

Ontvang al de beste aanbiedingen - bespaar vandaag nog tot ! Er zijn drie prive eilanden waar je uit kan. Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je. Vind een privé sauna in Berchem en omstreken.


Je kan de route plannen vanaf je eigen locatie of vanaf een plaats naar jouw keuze. Zoek op Infobel andere bedrijven in de. Privé sauna te Berchem - Antwerpen. België en Nederlan prive of publieke sauna, wellness, last minutes en arrangementen. Gelegen in Sporthal Het Rooi te Berchem , direct naast het stadion van Voetbalclub Berchem vind je een unieke plek om lekker te eten.


Of te ontspannen na een uurtje sporten. Brasserie Het Rooi biedt in een gezellig kader alle mogelijkheden om even tot rust te komen te genieten of gezellig een drankje te drinken na het sporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts