vrijdag 12 juli 2019

Kussenbox wicker groot

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Altijd de laagste prijzen online. Kussenbox Keter Borneo Box.


De stijlvolle kussenbox is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, maar heeft het aanzicht van een gevlochten mand. U heeft met een inhoud van maat.

Verder ziet je tuin er opgeruimd uit. Bij het kiezen van een kussenbox is de materiaalkeuze belangrijk. Koop nu en betaal pas over dagen! Deze ruime kussenbox is gemaakt van zwart wicker. Van 32nu €24wicker kussenbox brooklyn zwart met de afmeting van l168xb80xh80cm.


Gelukkig is daar een oplossing voor bedacht, de kussenbox ! Deze box kun je binnen of buiten zetten en daar kun je jouw dierbare kussens in opbergen. Als je een grote opbergbox voor kussens koopt, kun je ook gemakkelijk en snel kinderspeelgoed en andere kleine dingen opbergen, zodat ze niet in de tuin rondslingeren, bijvoorbeeld wanneer je gasten krijgt voor een barbecue.

Deze kussenbox is mooi grijs van kleur. Bestel ook online bij Leen Bakker. Kies uit producten vanaf € 170. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Een kussenbox is ideaal om uw tuinkussen goed op te bergen wanneer u de kussens niet gebruikt. U kan de kussens hierdoor jarenlang gebruiken. Naast een ruim assortiment kussenboxen van Keter vindt u bij ons ook verschillende tuinhuizen. Wij bieden je de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze prachtige Borneo kussenbox heeft een handig automatisch openingsmechanisme.


De meeste opbergboxen zijn gemaakt van wicker. Dit materiaal is van kunststof gemaakt, maar heeft wel een natuurlijke uitstraling. Als je ook een loungeset van wicker hebt, zal deze opbergbox perfect bij je set passen. Wicker gaat erg lang mee en blijft ook een hele lange tijd mooi. Met een kussenbox hoef je je geen zorgen te maken dat je kussens nat en vies worden: ze zijn vaak gemaakt van stevig, waterdicht kunststof.


Ook houten kussenboxen, die je tuin juist een natuurlijke uitstraling geven, zijn te koop op fonQ. Een van de bekendste merken met een groot assortiment aan kussenboxen is Keter. Door uw kussens na gebruik op te bergen in een kussenbox blijven zij langer mooi en zijn ze beschermd tegen vuil en stof.

Hiernaast is het frame ook afgewerkt met wicker om het een interessantere look te geven. De kussenbox biedt ruimte voor al uw kussens uit de Soho Coal serie. De kleur van dit wicker is zandkleurig, een kleur die gemakkelijk in elke tuin tot zijn recht komt.


Aangeraden wordt wel om je kussenbox alsnog binnen te zetten tijdens de nattere maanden zodat hevige, langdurige buien niet in de kussenbox dringen. Tijdens de zomermaanden kun je de kussenbox best buiten laten staan, zodat je je tuinkussens de volgende dag weer op je tuin- of loungestoelen kunt leggen! Plaats uw houten terraskist of wicker tuinkist bijvoorbeeld of een terras van houten vlonderplanken of abbeystones stenen in groot of wildverband.


Wie een luxe terras wil, moet zeker eens kijken bij onze keramische terrastegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts