maandag 22 juli 2019

Zandbak big

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Meer tijd voor samen spelen! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Boek Big Sur nu op Travelstore.


Alle kortingen van onze aanbieders op site.

Je bouwt het speeltuig gemakkelijk op, en bij slecht weer is de bak in een-twee-drie weer afgebroken en opgeborgen, want de stukken passen zo in elkaar. Bovendien kan je de zandbak ook met een zeil afdekken om het zand proper te houden! Voor kinderen vanaf jaar. Het gebogen model met de vier rondingen ziet er super uit.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Dit product staat garant aan uren lang buiten speel plezier en is gemakkelijk op te bouwen. Dit product is gemaakt van hoogwaardig. BIG Zandbak met Afdekhoes.

Gebruik de ene helft als zandbak en de andere als waterschelp of deksel! Wanneer de twee delen op elkaar zitten, is de schelp helemaal wind- en waterdicht. In elkaar gestapeld kan de schelp gemakkelijk worden opgeborgen.


In hun fantasie wordt de zandbak omgetoverd tot restaurant of ijs salon. Er is heel veel speelgoed te koop voor in de zandbak. Natuurlijk de bekende emmertjes, zandbak -schepjes en vormpjes, maar ook grote voertuigen, zoals een graafmachine. Zodra het echt warm weer wordt, komt ook de gieter van pas.


Mooie big zandbak , inclusief zelfgemaakte douglas houten deksel op maat en passend worteldoek. Grote keuze aan houten en kunststoffen zandbakken - Natuurlijk alleen het beste! Big Zandbak prijzen vergelijken.


Kies uit producten vanaf € 299. Deze water of zandbak van kunststof zal ieder kind doen stralen. Als een parel zit uw kind in een van de kanten van de zandbak. Spelend in het zan of in de andere kant van de schelp gevuld met verkoelend water, voor de warme zomermaanden. Op deze manier sla je vliegen in een klap.


Doordat de zandbak afgeronde hoeken en zitvlakken heeft is de zandbak veilig maar vooral gemakkelijk te gebruiken. Een Wickey zandbak is het ideale buitenspeelgoe waar alle kinderen ontzettend veel speelplezier aan beleven.

Kies tussen een zandbak met dak, zandbak met een speelhuisje of een eenvoudige houten zandbak. De kwalitatief hoogwaardige houten Wickey zandbakken worden op een zonnige namiddag snel en gemakkelijk opgebouwd. Blauwe zandbak schelp van het merk BIG.


Je kunt de ene helft als zandbak gebruiken en de andere helft als waterschelp. Het is ook mogelijk om de twee delen op elkaar te plaatsen, waardoor de schelp volledig wind- en waterdicht is. Het kleurrijke kunststof buitenspeelgoed voor peuters of kleuters is een echte blikvanger in de tuin. Houd je van meer natuurlijke materialen, dan past houten buitenspeelgoed meer bij jou. Het aanbod van houten buitenspeelgoed varieert van een speelhuisje met glijbaan en zandbak , tot aan een schommel of een combinatie van dit alles.


Het zand is namelijk geheel vrij van gevaarlijke bestanddelen. Hierdoor kunnen kinderen er onbezorgd in spelen. Het GAMMA Speelzan verpakt per kilogram, levert genoeg zand voor uren speelplezier.


Ons zand is daarnaast licht plakkerig. Speelzand kent u misschien ook wel onder de noemer zandbakzand. Van kastelen tot zandkoekjes, kinderen kunnen urenlang hun fantasie op de loop laten gaan en de mooiste bouwwerken creëren. En het mooiste, we leveren het voor de deur in een big bag of losgestort en indien gewenst al binnen werkdag.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts