vrijdag 12 juli 2019

Ophoogzand losgestort

Hoge kwaliteit zand en grind voor de bouwindustrie! K3Delta en onze dienstverlening. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Keuze uit diverse soorten grind!


Ophoogzand losgestort

Grind nu al vanaf € online. Het is snel leverbaar, ook in bigbag. Levering binnen werkdag door heel Nederland! Bestel per big bag(1m³) of losgestort per kuub. Ophoogzand losgestort is al verkrijgbaar vanaf 2m3.


Zo kan je het bij ons in een big bag(1m³) of los per kuub bestellen. In bigbag, losgestort of met blaastechniek. Ook voor STRAATZAND en TEELAARDE. Prijs per vracht incl BTW.


Ruime keus, snel en voor €4- thuisbezorgd in Nederland. Liever het zand in kleine 20kg zakken? Ook dat is mogelijk, al vanaf stuks te bestellen. Goedkoop ophoogzand kopen met snelle levering door heel NL! Te leveren door heel Nederlan ook losgestort zeer voordelig!


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van functionele en analytische cookies, die door Kranendonk B. Diverse soorten grind online! Dit zand is goed uit te vlakken en is goed waterdoorlatend. Wij bezorgen ophoogzand ook wel bekend als wit zand en straatzand in twee verschillende vormen. Het straatzand wordt aangetrild waardoor het inklinkt.


Wij raden u dan ook aan om ca. Dan bent u bij van Tilburg aan het juiste adres. Wij leveren onze grondstoffen in grote delen van Noord Brabant,. Zie voor alle informatie over de levering van losgestort ophoogzand onze animatievideo! De belangrijkste informatie samengevat: Losgestort ophoogzand (vanaf 2m3) wordt met verschillende typen kiepwagens losgestort bij u afgeleverd.


De lengte van deze wagens varieert. Losgestort zand wordt achteruit de auto op uw oprit, parkeerplaats of straat. Het leveren van losgestort zand buiten Lelystad is niet mogelijk.


Ophoogzand losgestort

Dit is exclusief de transportkosten. Een levering losgestort is al mogelijk voor €18- inclusief transportkosten. Met deze combinatie bespaart u al snel € 5per bestelling.


Straatzand kopen is andere werkdag geleverd (indien gewenst).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts