dinsdag 16 juli 2019

Kweekkast maken voor groenten

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Verwerkte groenten maken het je ook makkelijker om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten (3g) te eten. We kiezen voor een houten constructie, die je eventueel kan voorzien van een kleurtje.


Kweekkast maken voor groenten

De kweekkas krijgt een doorzichtig raam, waardoor er voldoende licht invalt. De zijkant van de kweekkas maken we schuin, zodat het water er af kan lopen. Dan is het goed om te weten wat je nodig hebt voor dit project.


De voedingswaarde van groenten uit diepvries, blik of glas is evenwaardig aan deze van verse groenten. De juiste gereedschappen voor het in elkaar zetten van de kast. Een simpele buisventilator met een koolstoffilter bovenin je kweekkast zorgt voor voldoende luchtafvoer. Net als vers bereide groenten leveren ze belangrijke voedingsstoffen voor je lichaam. Wanneer je onderin de kast een lichtdichte opening maakt kan verse lucht vanzelf naar binnen stromen.


En dat is de basis van een simpele kweekkast , je kunt het jezelf nog moeilijker maken maar dit is voldoende voor een wietplant. De handleiding van HORNBACH laat je alle werkstappen zien en het materiaal en gereedschap, dat je nodig hebt! Kweekkast g-tools bonanza leeg 1m- 1x 1x 78cm , robuust en veilig: wil je een hobby kweekkast maken en heb je zelf al kwee. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Het zaaien van zaden in de late herfst kan nuttig zijn om een vroege eerste oogst in het volgende jaar te garanderen. Tevens maakt u zo optimaal gebruik van de ruimte in uw tuinkas. Sla bijvoorbeel die u zaait in november in uw tuinkas, zal in het voorjaar klaar zijn om te oogsten en hiermee kunt u een lekkere verse voorjaarssalade maken. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Een houten kweekbak op wielen, een verrijdbare moestuin, biedt dan de oplossing.


Kweekkast maken voor groenten

Wil je zelf kruiden en groenten kweken maar heb je een tegeltuin of balkon? Met een houten pallet als basis kun je zo’n kweekkast eenvoudig zelf maken. Een kas zelf maken kan natuurlijk ook en is heel makkelijk met een zelfbouwkas.


Ze worden als bouwpakket geleverd en zet je makkelijk, zonder lijm of kit in elkaar. Of laat de zelfbouwkas in onze winkel in elkaar zetten voor een schappelijk prijsje. Kweek zelf uw groenten en kruiden in een kweektent Wij streven naar 1 tevreden klanten. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment kweekartikelen, van plantvoeding, kweekverlichting tot zelfs complete kweektenten.


Wil je later toch nog een grotere kweekbak maken ? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om nog een halve bak aan de kweekbak vast te bouwen. Ook zou je nog een extra kweekbak kunnen maken en deze voor of naast de bak te plaatsen. Je hebt voldoende keuzes, nu moet jij nog aan de slag!


Zoals je weet gaan we de bak maken met een bouwtekening. Eigenlijk heb ik helemaal geen verstand van kweken, zaden en plantjes. Maar mijn overgrote liefde voor alles dat te maken heeft met eten maakt alles goed. Vol goede moed ben ik weer begonnen met het kweken van groenten. Op deze pagina vindt je een selectie van kasten die door ons zijn gemaakt in de loop der jaren.


Mocht jezelf graag een custom made kweekkast willen laten maken neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zullen dan bekijken of je wensen binnen onze mogelijkheden liggen en een gepaste aanbieding maken. In de Kweekkast walk in kweek je je eigen kruiden en groenten. In deze kweekkas zijn de gewassen beter beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. Het frame is gemaakt van metalen buizen en is gemakkelijk in elkaar te zetten.


Door het oprollen van de deur kun je gemakkelijk naar binnen stappen en laat je verse lucht door in de kweekkas. Meerlaagse kweekkast voor groenten kruiden en microgreens. Deze kweekkast voor groenten kruiden en microgreens is een echte productie unit.


Kweekkast maken voor groenten

De kast kan wekelijks wel kilo bladgroenten, salades, kruiden en microgreens opleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts