donderdag 8 augustus 2019

Redtop vliegenval

Biologische vliegenvallen voor vliegenbestrijding in de stal. Verschillende biologische vliegenvallen in het assortiment. Diverse elektrische vliegenvangers. Bestrijd vliegen veilig zonder gif.


Eenvoudig online te bestellen.

Voorkom vliegen, bestrijd maden. Vang alle insecten en vliegen in huis! Bestel de elektrische vliegenval nu voor €199. Vang vervelende insecten op een milieuvriendelijke manier. Stil en zuinig in gebruik!


Te gebruiken voor het wegnemen van vliegenoverlast buitenshuis of in stallen. Onder deze ring wordt een plastic zak geplaatst waarin de lokstof (poeder) wordt aangebracht. De poeder dient te worden opgelost in liter warm water.

Een vliegenval bevat meestal een sterk geurende lokstof die zeer aantrekkelijk is voor vliegen. Zodra vliegen in de val kruipen kunnen ze er niet meer uitkomen en gaan ze dood. RedTop vliegenval : vliegen worden onweerstaanbaar aangetrokken door de lokstof. Eenmaal in de val is ontsnappen onmogelijk. De vliegenval van Redtop is een grote kant en klare vliegenval voor eenmalig gebruik.


Ideaal dus als u een direct probleem hebt, maar niet terugkerend. De val is makkelijk op te zetten en vangt een grote hoeveelheid vliegen zolang u het waterpeil in de zak op order houdt. Speciaal voor buiten, industrie, boerijen openbare ruimtes, campings, etc. Vang vele vliegen met de originele Redtop vligenval XL van Amos. Deze extra grote vliegenval is makkelijk in het gebruik, gifvrij en zeer effectief.


Met deze effectieve vliegenval vang jij moeiteloos duizenden vliegen. De onweerstaanbare geur van de lokstof zorgt dat de vliegen in de val gaan en er vervolgens niet meer uit kunnen. De val wordt ook wel de beste vliegenval genoem omdat deze al binnen enkele dagen honderden vliegen kan vangen.


Eigenschappen RedTop XL vliegenval : Effectief tegen vliegenoverlast op terras, bij de barbecue etc. Uitsluitend buitenshuis gebruiken. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Deze uitvoering is iets kleiner van formaat dan de standaard RedTop welke navulbaar is maar nog altijd groot genoeg voor circa 20.

Bekijk de voorraad van alle stores. Bevestig de plastic zak met lokstof aan de dekse. Redtop vliegenval navulling is de lokstof voor in de Redtop vliegenval. Deze vliegenvanger wordt ook wel de beste vliegenval genoem omdat je al binnen enkele dagen honderden vliegen kunt vangen. Extra krachtige vliegenvangzak Vliegen zijn heel vervelend en kunnen voor veel overlast zorgen.


Gelukkig biedt deze vliegenzak van Redtop een effectieve en eenvoudige oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts