donderdag 22 augustus 2019

Thermostatische radiatorkraan gamma

Kies zelf uw gewenste leverdatum. Bekijk onze Horizontale Radiatoren. Verticale Radiatoren van topmerken. Groot assortiment Designradiatoren. Profiteer nu van onze lage prijzen!


Bestel Badkamer Radiatoren online.

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Thermostatische radiatorkraan kopen? GAMMA biedt een ruime keuze.


Bezoek dan een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) of bekijk ons online assortiment. Je profiteert standaard van allerlei voordelen als je bij ons je klusinkopen doet. Check de voorraad of bestel direct.


Oude radiatorkranen vervangen door nieuwe thermostatische kranen?

Deze klusvideo toont je hoe. Met thermostatische radiatorkranen kan je de temperatuur per ruimte regelen en je bespaart er energie mee. In dit filmpje leer je hoe je ze zelf plaatst. Een thermostatische radiatorkraan reageert op de ruimtetemperatuur.


Zo hoeft u nooit meer zelf de temperatuur in te stellen. Een radiatorkraan stuurt het warme water van bijvoorbeeld de cv-ketel naar je paneelradiator of designradiator. Knoppen zonder thermostatische voeler laten toe de toevoer manueel te regelen. Draai je de kraan dicht, dan stop je de toevoer en verlaagt de temperatuur.


Met een radiatorkraan bepaalt u handmatig de warmtetoevoer naar uw radiator. Wordt uw centrale verwarming niet gereguleerd met een centrale thermostaat en afzonderlijke temperatuursensoren dan gebruikt u een radiatorkraan. U vergroot daarmee de warmtetoevoer door de kraan simpelweg verder open te draaien.


Een ruim assortiment thermostatische radiatorkraan en inspiratie vind je bij KARWEI. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. CVtotaal: servicepartner van Essent.


De knop zit namelijk op de kraan vastgeschroefd met een grotere schroefdraad dan van de radiatorkranen die ze bij de gamma. Vervangen thermostatische radiatorkraan. Er mag dus niets voor of over de radiatorkraan hangen want dit houdt de warmte van de radiator vast.

Een goede luchtdoorstroming is dus nodig voor een goede temperatuursmeting en correcte werking van de thermostatische radiatorkraan. Een alternatief is evenwel een externe temperatuursensor gebruiken. Het voordeel hiervan is dat je energie bespaart. De warmte overschotten die je bij een gewone radiatorkraan hebt zijn met een thermostaatknop verleden tijd door de automatische werking. Als bijvoorbeeld zon de radiator verwarmt, zal de kraan sluiten.


Naast een hoger comfort, springt een thermostaatkraan ook zuiniger om met energie. Dit setje thermostatische radiatorkranen uit het Windsor assortiment maakt je nieuwe of bestaande gietijzeren of klassieke stalen kolomradiator compleet. Als het afkoelt in een ruimte, gaat de kraan automatisch open zodat de radiator warm wordt en de temperatuur stijgt. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, sluit de thermostaatkraan de waterinlaat waardoor de radiator niet langer warm wordt. De afsluiter is het metalen onderdeel dat aan de radiator wordt gemonteerd.


De kraan bestaat uit een afsluiter en een knop. Hier loopt het verwarmingswater doorheen. De thermostaatknop wordt op de afsluiter gemonteerd. Met behulp van een radiatorkraan regel je de warmwater toevoer van je centrale verwarming naar een radiator.


Je kan hierbij kiezen uit twee verschillende types een thermostatische of een gewone radiatorkranen. Bij een gewone radiatorknop regel je handmatig de toevoer van water naar de radiator. Kwalitatief hoogwaardige producten van topmerken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts