maandag 5 augustus 2019

Terracotta vaas

Kies uit 8producten vanaf € 99. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek ons unieke assortiment vazen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


De Grieken waren er van overtuigd dat alles was opgebouwd uit deze elementen.

Water en aarde vormen de grondstoffen, lucht en vuur zijn noodzakelijk voor het bakken van terracotta potten. Cloche glas pot terracotta is een mondgeblazen glazen vaas met een terracotta onderkant. Door de combinatie van materialen is de cloche zowel modern als sfeervol. De cloche is leuk om te vullen met decoratie en zorgt voor een trendy look in uw huis.


Op welke plek je de cloche ook neerzet, deze zal meteen de aandacht trekken. Doorsnee bovenkant 1cm. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen, die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting.

Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Ideaal om je bloemen in te zetten of gewoon als decoratie. Deze look-a-like terracotta vaas is een prachtige aanwinst voor uw tuin! Niemand zal zien dat de vaas eigenlijk een regenton is vanwege zijn dubbele functie.


Terracotta potten, pannen, schalen en vazen. De Amphora regenton van Garantia vangt namelijk niet alleen regenwater op, maar dient tevens ook als plantenbak. Een grijze lampvoet van terracotta in de vorm van een vaas met touwmotief.


Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Een zandkleurige lampvoet van terracotta in de vorm van een vaas. Met deze Deco vaas tropical brengt u de chique decoratieve touche die ontbrak in uw kamer.


De voet en de hals van de vaas zijn strak trapgewijs opgebouw wat tegelijk stoer en elegant oogt. De buitenkant heeft zijn originele matte afwerking met bruinrode tint behouden, terwijl de binnenkant is geglazuurd. De gebruikte klei wordt lokaal gedolven, waarna deze handmatig wordt verwerkt volgens een lang bestaande traditie. De natte klei wordt langzaam aan de lucht gedroogd en daarna enkele dagen bij hoge temperatuur in de oven gebakken.


Vind de beste selectie terracotta vaas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit terracotta vaas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een prachtige grote vaas van de skyline van Rotterdam. De vaas toont verschillende bezienswaardigheden, zoals de Kubuswoningen, de Willemsbrug, de Erasmusbrug en de Hef. Heike Rabe volgde een pottenbakkersopleiding bij W.

Deze trendy Edge vaas is 25cm hoog en heeft een doorsnede van 10cm. Mooi met een enkele tak of bloem erin solitair of in een groep te plaatsen. De Edge vaas is van keramiek en een stijlvol én stoer design door het creatieve duo Stilleben uit Kopenhagen, Ditte Reckweg en Jelena Nordentoft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts