maandag 5 augustus 2019

Schommel paard

Kies uit producten vanaf € 195. Deze schommel wordt geleverd zonder schommelhaken om de schommel aan de balk of plafond te bevestigen. Een schommelpaard bestelt u voordelig bij de grootste schommelpaardshop van België. Bandschommel Paard Een echte Black Beauty.


Nog nooit was paardrijden zo leuk!

De stevige paardenschommel voor kinderen is gemaakt van gerecyclede autoband. Het paard heeft echte manen gemaakt van touw. Met de paardenschommel hebben alle cowboys en cowgirls beslist veel plezier! Het Houten schommelzitje Paard is van goede kwaliteit en als het schommelzitje ophangt aan de bijgeleverde hoge kwaliteit touwen, hebben kinderen jarenlang speelplezier!


De leuningen rondom kunnen niet worden verwijderd. De touwen hebben een lengte van meter. Het hout van de schommel is onbehandeld.

Gekocht voor eerste verjaardag. Kind zit goed en heeft voldoende steun. Ze kunnen het hoofd van paard vasthouden tijdens het schommelen. Een groot formaat houten schommel paard : schimmel.


Handgemaakt (timmerman) sterk, goede verf gelakt, als. Bespaar tot wel via kiesproduct. Lekker ontspannen heen en weer bewegen, een hobbeldier is daar bij uitstek geschikt voor. Wij hebben hobbeldieren in vele vormen.


Wat dacht u van een lief paard of een zacht schaap? Natuurlijk hebben wij nog veel meer hobbeldier modellen in ons assortiment opgenomen. De rugleuning en de verhoogde zijkanten geven extra steun en aan de handvaten aan het hoofd van het paard kunnen ze zich goed vasthouden. Waarmee je de schommel gemakkelijk op kunt hangen.


De schommel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Base Toys schommel paard (extra hoog) is gemaakt van massief hout en heeft een draagkracht tot kilo. Hang je de schommel buiten dan voor gebruik behandelen met verf en lak of een beits.

Voorzien van beugels zodat uw kind er niet uit kan vallen. Deze paardeschommel is voorzien van lange touwen. Schommel paard – Onze prijs: 28. Babyschommel paard , zoekt u een houten schommel of juist een kunststof babyzitje? Meer dan verschillende schommelzitjes in onze shop!


Mooie schommel in de vorm van een paard voorzien van stevige touwen. Doordat het kind er in zit kan uw kind veilig schommelen. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Prachtige blank houten schommel. Met lange touwen en met beugel zodat het kindje stevig en veilig zit.


Dit zijn de buitenmaten van de schommel. Geschikt voor de kleinere kindjes. Maximum belastbaar gewicht kg. Gebruik een babyschommel alleen onder.


Niet alleen heeft deze stevige schommel de vorm van een paard , ook is het gemaakt van gerecyclede materialen. Zo is hij niet alleen stevig, mooi én goedkoop, maar ook nog milieuvriendelijk! Naast onze schommels vindt je bij Agradi. Hij is gemaakt van autoband en heeft lange manen van touw. Klim erop en wieg heen en weer!


De lengte van de touwen is. Deze schommel is bijzonder geschikt voor kinderen die nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts