vrijdag 9 augustus 2019

Trachycarpus fortunei kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. De meest verkochte winterharde palmboom in Nederland! Een kleinere fortunei van bijv.


Hierdoor kan de palm geen water meer opnemen, terwijl de verdamping via de bladeren gewoon door blijft gaan. Wij importeren de bomen zelf waardoor we de bomen tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Het hele jaar door kunt u bij ons palmbomen kopen.

Bekijk alles met trachycarpus fortunei ! De palm geeft een fantastische indruk met zijn ruige, vezelige bast en waaiervormige bladeren. De stam is in het algemeen wat dunner aan de onderkant en wat dikker aan de bovenkant. Cm per stuk euro per drie - 1euro de drie alle in één koop 3euro geen verzending. Tuinmeubelen, grasmaaiers. Als u de winterharde palm in een pot houdt is het blangrijk dat u hem af en toe voeding geeft, bijvoorbeeld met kunstmest of vloeibare mest.


Bij temperaturen vanaf -graden Celsius wordt aangeraden de wortels en de palm zelf af te dekken. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Wilt u een winterharde palmboom kopen ? Bezoek onze vestiging in Overloon, of bestel makkelijk, veilig en snel via onze website. Kopen en verkopen op 2dehands. Je internetbrowser wordt niet.


Hij kan namelijk beter tegen veel wind en vocht en hij breekt zijn bladeren niet, wat wel vaak voorkomt bij bijv. Deze geweldige winterharde palm blijft alle seizoenen mooi donkergroen. Deze palm staat het liefst is een vruchtbare bodem die goed water doorlatend is.


Geef hem flink wat water, want het is wel een dorstige plant. Het zijn tevens langzaamgroeiende palmen. Dit hoeft alleen als het ook daadwerkelijk zo koud wordt. Zaaien is helemaal niet moeilijk. Hier volgen enkele tips: Vul een pot met zaai en stekgrond van een goed merk en leg de zaadjes er bovenop.


Je mag meerdere zaadjes in een pot zaaien. Dan strooi je er nog een laag van tot centimeter overheen. Bescherm de palm bij nachttemperaturen onder de -graden. Dit kan met een lichtslang of speciale winterhoezen voor.


Zuidplant beschikt over een ruim assortiment palmbomen in diverse soorten en maten aan zeer scherpe afhaalprijzen. Voor degenen die op zoek zijn naar het ‘kokospalm’ effect, zijn er vederpalmen verkrijgbaar die nauw verwand zijn aan de kokospalm, die het goed doen in uw tuin en die op een dag misschien zelfs kleine eetbare ‘kokosnoten.

Kies voor deze sterke palm een beschutte plek in de tuin, bij voorkeur in de volle zon. Maak een ruim plantgat en maak de grond goed los. Zet de kluit van de waaierpalm op de juiste hoogte in het plantgat.


Dit was een ontdekkingsreiziger en verzamelaar genaamd Robert Fortune, die de theeplantage industrie in India en Sri Lanka vestigde in die eeuw. Deze palmen worden uit Zuid-Europa geïmporteer daardoor de beste en een vers product. Is volledig winterhard bij -18°C.


Palmen in pot zijn veel gevoeliger net als palmen die voor het eerst een strenge winter meemaken. Trachycarpus Fortunei kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts