vrijdag 16 augustus 2019

Regenton hout kopen

Regenton hout kopen

Op zoek naar een regenton met hout look? Vind een geschikte regenton op Wildkamp. Leverbaar met een inhoud van 5 12 2en 3liter. Inclusief kraan en deksel.


Regenton hout kopen

Een kunststof of houten regenton kopen is bij rondomton. Wij hebben op onze website een zeer uitgebreid en overzichtelijk aanbod aan regentonnen te koop. Kiest u voor het materiaal van uw regenton hout of kunststof, een handig klein exemplaar, of toch die grote blikvanger van 3liter? Direct meer sfeer in de tuin met dit stukje tuindecoratie.


De webshop voor regentonnen kopen. Houdt er rekening mee dat de meeste producten water opvangen via de regenpijp. Gewoonlijk vangt de dakgoot het regenwater op, die het vervolgens geleidt naar de waterton. In het verleden bestond er alleen de houten regenton , maar tegenwoordig zijn er diverse materialen en modellen te vinden. Koop een regenton , groot aanbod van hout en kunststof.


Alle soorten, kleuren en maten. Deze originele whisky- en wijnvaten hebben een inhoud van meer dan 2liter en zijn uitermate geschikt als regenton. Regentonnen koop je eenvoudig online bij bol.


In ons assortiment vind u dan ook uw regenton 2liter , regenton 3liter of groter. Met een losse deksel, kraan of pomp op uw regenton maakt u optimaal gebruik van het opgevangen regenwater. Een houten regenton werd vroeger gemaakt van wijnvaten of oude whisky barrels met een nostalgische zwengelpomp.


Het soort materiaal dat ze voor deze houten regenvaten gebruikten was in de meeste gevallen kastanje hout of eikenhout verstevigd met gietijzeren banden. Verloop zodat de kraan verder van de ton af komt te staan t. Deksel met handgreepTijdelijk extra voordeel: € stuks of meer met extra korting voor slechts €. De gegalvaniseerde banden om de regenton zorgen voor stevigheid van de regenton. Het kan voorkomen dat de banden wat los zitten als u de regenton ontvangt. Dit is normaal omdat het hout nog niet volledig is uitgezet.


Wanneer de houten regenton zich heeft volgezogen met water, zullen de banden steviger om de ton komen te zitten. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Vergelijk nú online via Beslist. Zoek naar hout kopen op de nieuwe KensaQ. Omdat er lange tijd wijn in de tonnen heeft gezeten, is het hout prachtig verkleurd.


De ijzeren banden om de houten regenton zijn geoxideer wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Onze regentonnen zijn gemaakt van echte 228L dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan, dus je kunt direct beginnen met regenwater opvangen!


Meer info onderaan de pagina. Deze modellen zijn beschikbaar in antraciet en wit. Ook de houten regenton ontbreekt niet in het aanbod. Deze houten regenton is echter gemaakt van kunststof met een houtnerf erin verwerkt.


Zo blijft de houten regenton erg lang mooi. Accessoires voor de regenton kopen. Je hebt niet genoeg aan alleen een regenton als je regenwater wilt opvangen.


Met een regenton in de tuin vang je regenwater op voor hergebruik. Regenwater bevat veel minder kalk dan kraanwater en is daardoor uitermate geschikt voor het bewateren van je tuin óf voor het wassen van de auto! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Regenton hout kopen

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Dus wanneer je een simpele regenton , een regenton als van hout of een design regenton zoekt, je vindt het bij HORNBACH! De beste regenwateropvang koop je bij HORNBACH. Wil je weten welke regenton je het best kunt kopen , of hoe je deze aansluit? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren.


Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee! Je besproeit je bloemen en planten gemakkelijk met het zelf opgevangen water. Je kunt het water uit je regenton zelfs gebruiken om je kamerplanten te besprenkelen.


Ons enorme kunststof regenton is te koop via webwinkel en in onze showroom en winkel. Originele Franse Eiken Wijnvaten, ook met pomp voor jaar lang pomp plezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts