maandag 5 augustus 2019

Tondeuse aeg

Alle haren op gelijke lengte. Specialistisch advies nodig? Achteraf betalen mogelijk. De professionele tondeuse werkt zowel op accu als op netstroom. Dan kun je het kopje er weer afhalen, schoonblazen en vervolgens kun je het verhaal weer opnieuw beginnen.


Wil je een tondeuse kopen?

Gebruik je hem alleen voor hoofdhaar of ook voor andere lichaamsbeharing? Met extra’s, bijvoorbeeld een snor- of baard opzetkam? Misschien wil je een speciale baardtondeuse, of zoek je een bepaald merk, bijvoorbeeld een Remington tondeuse of een Wahl tondeuse.


Geniet van de voordelen en geneugten van Aeg producten en andere haaraccessoires van 1 originele merken. Dan zit je goed bij Blokker. Door ons ruime aanbod aan tondeuses vind je zeker een geschikte tondeuse voor ieder type haar. Van een beginners tondeuse tot een kappers tondeuse voor de meer ervaren kappers, met onze tondeuses knip, scheer en trim je jouw haar makkelijk in de leukste stijlen! Op zoek naar een scheersysteem of scheerapparaat?


Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste en beste tondeuse , trimmers en accessoires.

Vergelijk tondeuses eenvoudig en online op VERGELIJK. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Trek jouw haar weer strak met een professionele tondeuse.


Jouw gemotoriseerde vriend zorgt voor een gezellig, zoemend geluid en een fris, geschoren kapsel. Laten we gelijk inzoomen op wat voor jou de beste tondeuse is. Als eerste moet deze zoemmachine lekker in de hand liggen.


Daarom heb je de keuze uit een grote of mini tondeuse. Dit komt omdat je geen last hebt van draden en snoeren. Ondanks dat dit apparaat een klein-formaat accu heeft kan hij minuten lopen op een volle accu.


Je laadt de tondeuse in 1minuten op. Het standaard snijmes heeft. We gebruiken content van derden, zoals , om u van relevante informatie te voorzien. Dit product is ontworpen voor kapsels en gezichtsbeharing. Het heeft een roestvrijstalen nauwkeurige scheerkop voor gelijkmatige kapsels.


De kniplengte is verstelbaar van tot mm met verschillende standen. Ga naar mijn verlanglijst Winkelwagen.

Bekijk ons uitgebreide AEG assortiment. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Omdat je hem voor het wat ‘grotere werk’ gebruikt, is een tondeuse dan ook wat krachtiger. Jij haalt ze met dit apparaat van AEG allebei in huis! Een trimmer met optimaal gebruiksgemak Wat bijna net zo belangrijk is als zijn functie, is zijn gebruiksgemak.


En ook daar hoef je je bij deze AEG trimmer geen zorgen om te maken. Deze AEG -scheerset is ontworpen om haar, baar oren en neus bij te werken. De aanschafprijs is erg aangenaam en daarvoor werkt het apparaatje best goed. De vraag is echter of de tondeuse geschikt is om zeer regelmatig je hele hoofd of volle baard te trimmen. Tijdens het testen heb ik vlug even opgezocht of het apparaatje misschien een onderdeel van de grooming trend is.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende opzetkammen voor je tondeuse , en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons tondeuse onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je tondeuse zoekt erbij zit.


Tondeuse onderdelen, opzetstukken en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts