dinsdag 27 augustus 2019

Swing king schommel

Kies uit producten vanaf € 195. Eigen productie, eigen ontwerp Ruim assortiment houten schommels van eenvoudig tot uitgebreid voor uren schommelplezier. SWING KING provides an exciting new and engaging revenue stream for your course! Our turnkey, always on hole-in-one contest delivers an immediate revenue boost without downtime or disruption to your course. Deze dubbele houten schommel Eline is volledig gemaakt van rond hout.


De hoogte van de schommelzitjes kan versteld worden.

De stoelen kunnen ook worden vervangen door andere accessoires. Deze standaard schommel is gemaakt van kunststof. Het is eenvoudig te moneteren aan twee schommelhaken (deze worden niet standaard meegeleverd). De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en de maximale belasting is kg. Deze complete dubbele houten schommel wordt geleverd met een touwladder.


De zitjes kunnen ook door andere accessoires vervangen worden. Alle Speelgoed online: Speelgoed van het jaar, LEGO, Playmobil Fisher Price, Disney en Ravensburger kopen: laagste prijs Vergelijk shops! Nu tot korting op unieke WICKEY schommelzitjes - Nu voordelig bestellen!


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Koop hem nu voor €1de schommel disc is geschikt voor kinderen van tot jaar en is een ideale keuze. Met een zandbak, schommel , speeltoestel, glijbaan of speeltoren bouw je je tuin om tot een speelparadijs voor kinderen. Met het uitgebreide assortiment accessoires breid je je speeltoestel eenvoudig uit. Deze schommel is vervaardigd uit hout met FSC-keurmerk en is daardoor duurzaam. De schommel is voorzien van twee stevige schommelstoeltjes, zodat je ook met z’n tweeën kunt schommelen.


Op deze website vindt u allerlei speeltoestellen. Van zandbakken tot speelhuisjes en schommels. Plastic speelhuis princess prinsessen schommel. Ruimste aanbod Eenvoudig vergelijken Snel besteld! Jarenlang plezier met deze schommel.


Gemaakt van geimpregneerd FSC hout Zodat hij zeker jarenlang meegaat. Swing - king Swing - king. Hapro is producent en leverancier van speeltoestellen, schommels en accessoires die in eigen beheer geproduceerd worden.


Het speeltoestel is eenvoudig in elkaar te zetten, voorzien van een raam met luikjes en een tweedelige deur aan de voorkant. Het dak bestaat uit dakleer en het huisje bevat geen bodem. De touwladder, de duozit en.


Bestaat uit een dubbele schommel , duo schommel en touwladder. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Luxe baby schommel gemaakt van kunststof.

Het gele middenstuk is uitneembaar. Alleen geschikt voor kinderen onder de jaar. Zorg voor zeebenen want op deze schommel kun je samen bepalen hoe hard je gaat! Ipv een saai normaal schommelzitje kun je ook deze duo schommel ophangen zodat er plaats is voor twee!


De kinderen zitten met het gezicht naar elkaar toe wat extra gezellig is bij het schommelen! Met een lengte van bijna meter en een breedte van 2cm. Roetsj van de glijbaan, schommel zo hoog als je kan of bouw grote zandkastelen. Oneindig veel opties met deze dubbele schommel. Schommelzitjes zijn verstelbaar in hoogte en ook te vervangen door andere accessoires.


Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. De twee touwen zijn in hoogte verstelbaar en eenvoudig te monteren aan de schommelhaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts