woensdag 21 augustus 2019

Tongvaren kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. Ze hem dan op een wat vochtiger plekje. Tongvarens kunnen ook als rotsplant gebruikt worden.


SynoniePhyllitis scolopendrium.

Ze doen het op de meeste grondsoorten, mits die niet zuur is. Er zijn cultivars met gevorkt, gegolfd of gekruld blad. Door middel van wortelstokken breid de plant zich langzaam uit in de tuin. Glanzende donkergroene bladeren, langwerpige en tongvormigZe houden niet van de volle zon en zeker niet in de winter. Plant ze op schaduwrijke plek in de tuin met een doorlatende vochtige grond dat tevens humusrijk en kalkhoudend is.


Bij Het Groene Paradijs hebben we namelijk de mooiste planten voor u klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat wij ook nog eens kwaliteit leveren. Uw bestelling kan tot in de tuin bezorgd worden of u haalt uw varens op bij een van onze afhaalpunten. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze planten en geven daarom groeigarantie.

Varens kopen bij Directplant. Lees hier meer over bestellen bij Directplant. Wilt u andere wintergroene tuinplanten? Wijfjesvaren Zomerbollen voor uw tuin. Deze planten in pot kunt u het hele jaar door planten.


Alleen bij een bevroren ondergrond is dit niet mogelijk. Uw bestelde tuinplanten worden binnen tot werkdagen thuis bezorgd met onze eigen bezorgservice. De tongvaren is een varen uit de streepvarenfamilie (Aspleniaceae).


Er is ook een gekweekte gekrulde variant. Deze varensoort is dan wellicht een mooie soort voor in uw tuin! Verder is het blad ook glanzend donkergroen, langwerpig en tongvormigZe houden niet van de volle zon en zeker niet in de winter.


Plantbezorgd maakt het je makkelijk. Wij leveren de mooiste tuinplanten bij jou thuis! Koop palmbomen zoals Trachycarpus fortunei of boomvarens als de Dicksonia antarctica hier. Bekijk onze Yucca’s, Musa’s of veel andere exotische bomen en planten! We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België Online planten kopen met: Gratis levering in België, jaar groeigarantie, kortingen tot. Asplenium scolopendrium met jaar Groeigarantie. Als u varens gaan kopen moet u zorgen voor een goed doorlatende, vochtige bodem in halfschaduw. Te sterk en teveel zonlicht kan de tere bladeren van de varen verbranden, net als teveel wind.


De meest varens willen een lichtzure grond en een vochtige omgeving. Oude compost en afgevallen bladeren kunnen als mulch dienen tussen de planten. Ze zien er altijd mooi uit met glimmend groen blad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts