donderdag 8 augustus 2019

Praxis dompelpomp

Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Schrijf in voor onze Nieuwsbrief. Zuigsterk en effectief - de ideale oplossing voor huis en tuin. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment dompelpompen.


Wil je het vuil uit je vijverwater filteren of moet er water uit de kelder gepompt worden?

Dan is dat geen probleem voor onze vuilwater- en transportpompen. Of misschien wil je water van het ene bassin naar het andere overpompen? Dan kan je bij Praxis voordelig een dompelpomp kopen.


Zoals de naam al zegt wordt deze pomp helemaal in het water gedompeld en doet zo zijn werk. De dompelpomp bevat een volledig kunststoffen pomphuis en een tien meter lange aansluitkabel. Robuuste dompelpomp met roestvrijstalen behuizing, geschikt voor het opzuigen van zwaar vervuild water.


Ideaal voor het leegmaken van grote zwembaden, regenputten, ondergelopen kelders etc. Automatische in- en uitschakeling met vlotter.

De dubbele dichting met tussenliggende oliekamer staat garant. We kunnen ons echter ook voorstellen dat je tijdelijk een pomp nodig hebt. In dat geval kan je er via KARWEI een huren, zoals deze dompelpomp. Een online bestelde vuilwaterpomp, waterpomp 12v, andere pomp of verhuurwaterpomp is desgewenst af te halen in de bouwmarkt in jouw woonplaats. De GAMMA dompelpomp is een krachtige en compacte pomp voor het leegpompen van ondergelopen kleine ruimten zoals kelders, garages of voor het overpompen van water uit waterreservoirs.


Dankzij de 2Watt motor pompt u 6. Pompen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Een dompelpomp kopen bij HORNBACH.


Het zal je maar gebeuren, wateroverlast. Als dat zo is, dan is het erg prettig om een goede dompelpomp in huis te hebben. Zo één die alles snel droog krijgt maar waar je bijvoorbeeld ook een zwembad of vijver mee leeg kan pompen. Ook biedt deze pomp uitkomst voor water dat enigszins troebel of vervuild is. Tevens hebben we een vlakzuigende dompelpomp in het assortiment die u gemakkelijk helpt bij het leeg of droogpompen van een ruimte, maar liefst 0-1mm droog!


Dompelpomp huren per dag of per week bij Boels, incl. Let bij aankoop van een dompelpomp op maximale aanzuigdiepte.

Capaciteit van de dompelpomp De pompcapaciteit (ook wel debiet genoemd) is de opbrengst van een dompelpomp per tijdseenheid. Dus het aantal liters of kuubs dat een pomp kan verpompen per uur. Hoe meer opvoerhoogte er verloren gaat, des te lager het aantal liters water dat de pomp zal leveren. Akkoord en door naar Kieskeurig.


Op zoek naar een dompelpomp ? Bestel nu de voordeligste dompelpompen! Keuze uit soorten pompen. Uit eigen grote voorraad geleverd. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Bekijk alles met dompelpomp ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts