dinsdag 20 augustus 2019

Weber performer premium gbs

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 3605. De Performer Premium GBS heeft een Gourmet BBQ System scharnierend grillrooster met verwijderbaar inzetstuk dat u inspireert tot culinaire avonturen. Het rooster helpt u variatie aan te brengen in uw barbecue-activiteiten met andere Gourmet BBQ System-componenten, zoals de wok, bakplaat, en schroeirooster.


Het grote metalen werkblad is ideaal voor het bereiden van gerechten, het innovatieve nieuwe wieldesign zorgt voor een stabiel onderstel. Door het onderstel met wielen staat hij op een prettige werkhoogte. De hoes is uv-resistent en waterproof zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. De barbecuehoes is volledig afsluitbaar dankzij de klittenbandsluiting.


Het grillrooster is voorzien van het Gourmet Barbecue System ( GBS ). Vier de zomer met deze fantastische barbecue van Weber. Gezellig barbecueën met vrienden en familie buiten in de tuin. Met de handige Touch-N-Go ben je binnen no time klaar om te gaan barbecueën. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Weber performer premium gbs

Ontdek de meest actuele collectie van Weber bij de Bijenkorf. Dit houdt in dat het bovenste rooster (waar je vlees op ligt) een verwisselbaar rooster in het midden heeft. Je kunt het standaard rooster laten liggen, maar uiteraard heeft Weber een scala aan opties voor je.


Met het Touch-N-go gasontstekingssysteem steekt u de briketten met één druk op de knop aan. Je zoekt een authentieke houtskoolbarbecue met werkruimte van Weber ? Deze houtskoolbarbecue heeft een diameter van 57cm en is voorzien van een groot werkbla waarop je op comfortabele hoogte je vlees, vis en groenten snijdt. Weber Performer Premium GBS prijzen vergelijken. Dort gibt es nicht nur Rezepte, sondern auch Tipps und Tricks, Produktvorstellungen und sogar Interviews rund um das Thema.


Weber performer premium gbs

Dit betekent dat je het middenstuk uit het rooster haalt waardoor er ruimte is voor Weber GBS accessoires als een wokpan, poffertjespan, braadpan of een pizzasteen. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties. Alle Weber Barbecues uit voorraad leverbaar. Je bespaart 10-Niet op voorraad. Barbecues met het GBS systeem zijn voorzien van een grillrooster met een uitneembaar middenstuk waar één van de vele GBS accessoires precies in past.


Weber Gourmet BBQ System ( GBS ) Met het Weber Gourmet BBQ System ( GBS ) haal je het maximale uit je barbecue. De accessoire komt direct in contact met de hittebron waardoor het resultaat optimaal is! Een houtskoolbarbecue, daar is jouw oog op gevallen. Maar je bent toch op zoek naar net iets meer. Deze barbecue heeft namelijk een grote, metalen werktafel waarop je ingrediënten ter plekke bewerkt.


Prachtige luxe Weber houtskoolbarbecue met werkblad én wielen! Deze Weber barbecue beschikt over een groot werkblad en een lekker ruim kookoppervlak. De afneembare kookwekker en het One-Touch reinigingssysteem maken deze barbecue helemaal compleet.


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De producten van Weber zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor u altijd veilig en ontspannen kunt barbecuen.


Weber performer premium gbs

Download hier gratis uw Weber PERFORMER PREMIUM GBS handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts