maandag 8 september 2014

Breekhamer praxis

Een breed assortiment breekhamers voor iedere oplossing. Innovatieve en Professionele gereedschappen welke uniek zijn in Kwaliteit en Prestaties. Neem contact op via de website!


Bestel je voordelig bij ToolMax. Specialistisch advies nodig? Bij Praxis koop je boorhamers inclusief bijbehorende onderdelen, maar ook losse gereedschap accessoires.

Denk ook aan de veiligheid tijdens het klussen en bescherm je ogen, knieën en oren met veiligheidsbrillen, kniebeschermers en gehoorkappen. Breekhamer huren per dag of per week bij Boels. Wij verhuren een groot assortiment elektrische, hydraulische en pneumatische breekhamers. Een breekhamer wordt doorgaans ook wel een drilboor, een sloophamer of een beitel genoemd en is uiterst geschikt voor grof sloopwerk.


Daar waar de gereedschapshouder van de machine bij klopboormachine rond draait, gaat deze bij een breekhamer op en neer. Bekijk alles met breekhamer ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een.


Bij Toolnation ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een breekhamer of hakhamer.

In onze webshop vind je een ruim assortiment aan hakhamers en breekhamers van verschillende topmerken als AEG, Hitachi, Makita en Metabo. Bij ToolMax vindt u een ruim aanbod aan breekhamers van merken, zoals Bosch, Hitachi en DeWalt. Niet voor niets zetten Bosch-breekhamers maatstaven op het vlak van vermogen en robuustheid. De Bosch Professional breekhamer GSH sds-max heeft een stelwiel voor variabele instelling van het aantal slagen.


De robuuste behuizing van de breekhamer zorgt ervoor dat de machine ook voor de zwaarste toepassingen kan worden gebruikt. Deze breekhamer is zo ontworpen (= dubbele kamer) dat je een dubbele slagkracht bekomt. Hij is daardoor geschikt voor het zwaardere sloopwerk. Voordelig en snel bij ToolMax.


Morgen al in huis vanaf €192. Een breekhamer draait niet maar hamert alleen, en heeft nagenoeg altijd een SDS-boorkop SDS-Plus - Het standaard SDS-systeem - Boorkop is voor boren vanaf 5mm tot 20mm - De achterkant van de bijbehorende boren ziet er zo uit: SDS-Max - Voor nog zwaarder boor- of breekwerk - Boorkop heeft extra brede schacht omdat SDS-Max boren dikker zijn dan. Diverse beitels verkrijgbaar. Om de juiste keuze boorhamer te kiezen is het belangrijk te letten op het wattage. De breekhamer is speciaal ontworpen voor het slopen en breken.


Hoe hoger het vermogen van de breekhamer , hoe krachtiger maar ook des te zwaarder deze is. Het is dus belangrijk een goede verhouding te zoeken. Watt is het mogelijk om steen of beton een kopje kleiner te maken. Wat de beste breekhamer voor jou is, hangt af van welke klussen je ermee moet doen. Wil je een elektrische breekhamer , dan kun je vergelijken op vermogen (18v breekhamers komen veel voor) of op merk.


Of je nu een breekhamer Bosch zoekt, een breekhamer Makita of een breekhamer Hitachi, hier vind je vast een breekhamer -aanbieding waar je wat mee.

Op zoek naar een goede breekhamer ? Bij Praxis in het assortiment vind je diverse soorten sloophamers en hakhamers. Vind hakhamer breekhamer op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts