dinsdag 23 september 2014

Ecostyle az gazonmest 20 kg

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bestel Ecostyle bij Agradi. Hier hoeft geen tijd tussen te zitten. Toepassing van beide producten op dezelfde dag is goed mogelijk!


Op dezelfde dag bekalken en bemesten zonder gevaar op verbranding. Ieder voorjaar krijgt mijn gras gazonmest van Ecostyle , na het geverticuteerd te hebben. Een kleine maand later is het gras weer lekker dicht en dik, klaar voor de zomer om erop te zitten. Ik heb wel eens andere merken geprobeer maar dan is goedkoop duurkoop.


Uit onze collectie meststoffen. Van het merk ECOStyle , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Meststoffen. De meststof is verrijkt met het micro-organisme protozoa. Dit organisme zorgt ervoor dat voedingsstoffen snel beschikbaar zijn en zijn essentieel voor het wortelstelsel van planten en de weerbaarheid van je bodem.


Ik heb vorig jaar deze gazonmest besteld en wat knapte ons gazon ervan op. Werkelijk mooi groen en dicht. Zelfs de kale plekken die we wel hadden bij gezaaid zagen er daarna prachtig uit. Dus opnieuw dit bestellen.


Een prachtige tuin begint bij de juiste voedingsstoffen voor bomen, planten en struiken. Ideale meststof voor het gazon en verrijkt met protozoa. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ecostyle az gazonmest 20 kg

Alle soorten Ecostyle Dierproducten, scherp geprijsd en morgen in huis. Discount4pets, je online dierenwinkel. Bij ons bestel je voordelig jouw dieren producten!


Dit zijn micro-organismen die van nature voorkomen in de bodem. Wat zijn de specificaties? Wees de eerste om “ Ecostyle AZ gazonmest kg ” te beoordelen Reactie annuleren.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De voedingsstoffen komen snel vrij en werken maanden lang. Gazon- AZ is verrijkt met het gepatenteerde ProtoPlus. Gemakkelijk te verwerken en wordt snel opgenomen.


Verrijkt met micro-organismen. De dosering van AZ -Kalk is geheel afhankelijk van de zuurgraad (pH). In het voorjaar verticuteren, maaien en bemesten met ecostyle AZ , in juni wederom bemesten en in het najaar hetzelfde als in het voorjaar geeft het hele jaar door een mooi gazonnetje. De mestkorreltjes zijn makkelijk uit te strooien en het ruikt niet heel erg vies. ECOstyle AZ -Kalk, een 1 stuifvrije kalk.


Ideaal om de verzuring van uw grond tegen te gaan en heeft bovendien een indirecte werking tegen mos. Toediening van kalk is belangrijk voor een correctie van de zuurgraad (pH-waarde) in gazon of moestuin. AZ -Kalk is de enige verkrijgbare kalk die volledig CO2-neutraal is én waarbij niet onnodig kalkgroeves wordt afgegraven.


De kalk die meekomt in het opgepompte drinkwater wordt gedroogd en gekorreld en daardoor geschikt gemaakt voor gebruik in de tuin. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Alles uit voorraad en binnen werkdag thuis bezorgd.


Ecostyle az gazonmest 20 kg

Boven 5- gratis verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts