maandag 22 september 2014

Hdpe bak op maat

Boek het OP, Chaweng Beach. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Deze HDPE -vijver bak van 4. HDPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof platen.


Wij werken met thermoplastische kunststoffen zoals PVC, HDPE , ABS, Polycarbonaat, PET, PS, Plexiglas (PMMA) en Kydex. Afhankelijk van de eisen die worden gesteld aan de bakken zullen wij een materiaal adviseren. Dient een bak bijvoorbeeld bestand te zijn tegen chemicaliën dan maken we een HDPE bak op maat voor u!

Een kunststof bak die op maat wordt gemaakt kost aan arbeid en materiaal minimaal €100 gemiddeld kost het maken van één enkel stuk bak ca. De constructie is voldoende sterk om de krachten van de water- en grond druk op te vangen. Goedkope hdpe vijvers wij produceren hdpe vijvers op maat in onze eigen fabriek tegen zeer scherpe prijzen. HDPE vijver 4x 2x 1hoog, Bij Vijverkoopjes. Wij zijn de goedkoopste HDPE producent van Nederlan en produceren op maat in onze eigen fabriek.


Onze prijzen zijn exclusief de verzendkosten ,het systeem rekend automatisch een bedrag maar wij nemen contact op met u omtrent de werkelijke kosten. Hiervan kan voor u bijna iedere gewenste vijvervorm en afmeting worden geproduceerd. Benieuwd naar de prijzen van een HDPE bak ? Wij willen u graag een offerte op maat doen toekomen. Zoals in het bovenstaande kunt zien zijn er vele mogelijkheden in constructie en duurzaamheid. Dit kan grote invloed hebben op de prijs van uw kant en klare HDPE -vijver.


Wij maken uw kunststof vijverbakken op maat. Of het nu gaat om relatief kleine vijverbakken voor de semiprofessionele markt of grote vijverbakken voor professionele viskwekers, KLV maakt voor elke specifieke behoefte en toepassing de juiste vijverbak. Onze bakken worden gemaakt met professionele lasapparaten (Extruders). Indien u belangstelling heeft en graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen dan kunt u op onze home pagina via de contactformulier de gegevens naar ons mailen zodat wij een passende offerte kunnen maken.


Op zoek naar een vijver of ontwerp? Lever de tekening aan en wij komen binnen uur bij u terug met een passend advies en prijs.

Ronde bak van kunststof HDPE. HDPE platen zijn waterafstoten goed lasbaar, niet te kitten of te verlijmen, taai en slagvast, kleuren zwart (uv-bestending) en naturel wit (niet uv-bestendig). Opgericht door mensen die meer dan jaar ervaring hebben in kunststof constructies en prefab. Wat is voor u de gewenste oplossing? Heeft u nog vragen over een op maat gemaakte lekbak?


Of een HDPE of een PP bak voor u de oplossing is, neemt u gerust contact met ons op. Wij geven u persoonlijk advies om te bekijken welke oplossing voor het meest geschikt is. Niet op zoek naar een kunststof variant? Bekijk dan eens onze stalen bakken.


Opslagkist op maat van HDPE zorgeloos genieten van je kunststof opslagkist. Onderstaande opslagkist is te gebruiken voor zowel bovengronds gebruik als ondergronds. Damme Kunststoffen maakt producten op maat.


De kunststof bak heeft een deksel met gasveren, handvat en een extra steun. Wij kunnen de kunststof opslagkisten maken op de afmeting die. Wilt u een mooie vijver in uw tuin? Denk dan eens aan een vijver op maat.


De vijver op maat wordt voor u op maat geproduceerd. Bij de vijvers op maat kijken wij naar uw eisen en wensen en pas daarna gaan wij de vijver op maat produceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts