vrijdag 19 september 2014

Step 2 zandtafel

Robuuste steps voor tricks. Vervoer je gemakkelijk met de step. De beste prijs-kwaliteit steps. Alle Zandtafels shop je online.


Voor degene die met plezier van A naar B wil, of graag stunt in het skatepark. Paw Patrol watertafel Leuke Paw Patrol water tafel waarmee kinderen de pups reddingsacties kunnen laten uitvoeren door ze via de glijbaan te lanceren.

Stepontwerpt en produceert leuke en leerzame producten voor kinderen van maanden tot jaar oud. Voor binnen en buiten, om te spelen en te leren. De tafel is zojuist binnen gekomen. Super eenvoudig in elkaar gezet dmv de poten eronder te klikken.


Ziet er mooi en stevig uit, maar de tafel is zeer laag. Geniet van al het buitenplezier met deze StepKrabbie zandtafel ! Onze vriendelijke krab is groter gegroeid en heeft nieuwe poten, waardoor kinderen hun zandspel naar een heel nieuw niveau kunnen tillen. Kinderen kunnen de scheppen en emmers gebruiken om hun eigen zandkasteel te bouwen.


Deze zandtafel voor kinderen heeft een schelpvormig deksel.

Step zandtafel roo bruin Deze StepNaturally Playful zandtafel is een verhoogde zandtafel die geweldig is voor kleine speelplekken! Het helpt kinderen hun fijne motoriek te verbeteren terwijl ze graven en kastelen bouwen. Door het verhoogde ontwerp kunnen kleintjes staan terwijl ze in het zand spelen! Deze tweezijdige kinderspeltafel beschikt over een grote zandbak voor diepe Dino-graven en een waterstation om je graafwerktuigen af te spoelen! Vul de bijgeleverde beker met water, giet deze in de vulkaan en zie hoe het water langs deze vulkaan stroomt.


Koop en verkoop stepzandtafel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Step Zandtafel watertafel Splash N Scoop Bay. Met deze mooie speeltafel kan uw kind heerlijk met zand of water spelen of met allebei.


Deze Crabbie zandtafel heeft een hoogte van 56cm en een zandinhoud van 10kg. Hierdoor kan de tafel ook buiten blijven als het slecht weer is. Groot assortiment vouwsteppen en stuntsteppen. Ook ideaal voor binnen speelruimten. Met afsluitbaar deksel om insecten en huisdieren buiten de bak te houden.


Het deksel heeft een meegegoten ‘racebaan’ zodat de bak met de deksel erop ook nog leuk speelgoed is. Inclusief schepjes, een emmertje en harkjes. Met deze leuke speeltafel voor buiten hebben uw kinderen de keuze uit water, zand of allebei.


Er wordt een deksel meegeleverd die zowel over de linker- als rechterkant geplaatst kan worden, zodat zand en water worden gescheiden.

Makkelijk in elkaar te zetten. Uw kinderen zullen geweldig veel plezier hebben als ze buiten graven en bouwen met deze zandtafel van Step Naturally Playful. De motorische vaardigheden van uw kinderen worden op een speelse manier ontwikkeld tijdens het graven en het bouwen van kastelen.


Dit deksel kun je makkelijk aan de tafel bevestigen, zodat je deze elke avond buiten kunt laten staan zonder dat het zand nat wordt. Gemak Waar je bij de originele zandbakken altijd last hebt van al het zand wat in je kleren gaat zitten, is daar bij de zandtafel geen sprake meer van. De zandtafel wordt met een deksel geleverd.


Deze vrolijke Crabbie zandtafel van Stepzorgt voor uren speelplezier. En ben je klaar met spelen, dan kun je de zandtafel afdekken met de deksel zodat het zand na gebruik schoon blijft. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Speelgoed van bekende merken o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts