woensdag 3 september 2014

Afdekrand vijver

De grootste collectie vijverbakken hier! Vijverbakken tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bestel direct online op Beslist.


Natuurstenen randen maken uw vijver of tuinmuur compleet.

Bijpassende hoekstukken zijn verkrijgbaar in diverse maten. Chinees hardsteen of basalt vijverranden zijn ook geschikt als muur afdekrand en dorpel. Een afdekrand zorgt ervoor dat de bovenkant van de bloembak of het muurtje strak wordt afgewerkt en tevens beter beschermd wordt tegen groene aanslag. De afdekranden beschermen ook het muurtje tegen de vervuiling.


Bent u op zoek naar bestrating voor uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Wij bieden u een uitgebreid assortiment van een hoge kwaliteit. De vijverranden maken uw vijver af.


Geen last meer van randen waar u het folie nog ziet.

Deze natuursteen vijverranden verbergen al het folie en maken uw vijver compleet. In ons assortiment vindt u Graniet, Vietnamees Bluestone en Chinees Hardsteen. Snelle levering door heel Nederland!


De meest gebruikte soort steen voor de natuursteen vijverrand is graniet. Meestal in combinatie met een vijver met vijverfolie. Je verberg er dan de folieranden mee. Graniet wordt gedolven in grote stukken en komt onder meer voor in België, Noorwegen, Zweden en Frankrijk. Het materiaal bestaat uit mineralen.


Deze mineralen bepalen ook de kleur. Je kunt verschillende methodes toepassen afhankelijk van uw vijvertype en smaak. Een vijver hoeft niet uit één soort vijverrand te bestaan. Soms kan de pret niet op en men begint aan de vijverrand terwijl de vijver nog aan het vullopen is met water. Mocht u een specifiek product niet kunnen vinden?


Wellicht kunnen wij het product toch leveren. De afwerking van de vijverrand is iets waar u waarschijnlijk tijdens het ontwerpen van de vijver al rekening mee hebt gehouden. Immers, als u een zo natuurlijk mogelijke vijver wilt die helemaal opgaat in uw tuin, zult u waarschijnlijk kiezen voor een randafwerking met natuurlijke materialen of beplanting rondom de vijver aanbrengen. Ben je op zoek goedkope vijverranden van A-kwaliteit?


Onze natuursteen vijverranden of afdekplaten zijn voorzien van een facet en zorgen voor een nette afwerking van uw vijver of muurtje.

We zijn nu enkele weken verder en de vijver en zijn natuurlijke omgeving krijgt, ondanks het koude voorjaar, steeds mooiere vormen en wordt steeds kleurrijker. Af en toe moet u ook uw vijver schoonmaken. Dit gaat snel en eenvoudig met een speciale vijverstofzuiger.


De stofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op. Gaat u zelf een vijver maken, dan moet u natuurlijk eerst een gat graven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts