donderdag 25 september 2014

Opblaasbare ligbad

Groot assortiment hoekbaden. Kom langs bij onze showroom. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.

Vind Jouw Ligbad Bij Megadump. Bestel Online Of Bezoek De Showroom! Het opblaasbare bad is gemaakt van extra dik 6-laags PVC en voorzien van een zachte bodem. Daardoor is Tubble zelfs comfortabeler dan een gewoon bad.


Niet alleen ideaal voor op de camping, maar ook bij spierpijn, rugklachten of een zwangerschap geeft Tubble je lichaam die welverdiende ontspanning! De kajak is eenvoudig op te zetten voor een openlucht evenement, zoals vissen, verkennen en cruisen. De klassieke opblaasbare boot heeft plaats voor volwassenen met een maximaal totaalgewicht van 1kg. Dankzij de hoogwaardige mate.


Een van de grote voordelen van dit opblaasbare ligbad is dat je het overal makkelijk kunt neerzetten (wel ergens waar je het water na het badderen kunt afvoeren), verplaatsen en meenemen.

Zo kun je, ook als je geen ruimte hebt in je badkamer, toch lekker een bad nemen. Heb je geen vast ligbad , maar houd je wel van een lekker ontspannen bad? Wij hebben de opblaasbare oplossing. De Tubble Royale is een zeer comfortabel opblaasbaar ligbad.


Door de flexibele randen, zachte ondergrond en het geïntegreerde hoofdkussen ligt het lekkerder dan een gewoon bad. Opblaasbaar lig bad van alie expres. Een brede verscheidenheid aan opblaasbaar ligbad voor volwassenen-opties zijn voor u beschikbaar, zoals abs, gietijzer en hout. Ruime keuze online met mooie aanbiedingen.


Alle vormen en maten beschikbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. Je hebt geen zin in een dure verbouwing, maar gaat wel graag in bad? Dan is de opblaasbare badkuip.


Hongkong, die respectievelijk , en voorzien van opblaasbare badkuip. Heerlijk badderen waar je maar wilt met het opblaasbare , mobiele Tubble-bad Bron: Tubble. Een gure, koude winteravond is een uitermate geschikt moment om heerlijk je bad in te duiken. Echter kan een wat koeler, verfrissend bad op de zomerdag ook heerlijk zijn.


Wil jij van beide walletjes eten? Een ligbad is gewoon een ‘leuk product’ Naast Nederland kwamen er vooral bestellingen uit andere landen in Noordwest-Europa.

In landen als Denemarken, Zweden en Noorwegen is de Tubble volgens Kuipers erg in trek om in het koude klimaat een lekker warm bad te kunnen nemen. Met de DUCKS kun je eindelijk een heerlijk bad nemen zonder grote verbouwing te ondergaan. Wat krijg ik er allemaal bij?


Naast het opblaasbare ligbad ontvang je twee extra losse nekkussens en een repairkit. De Amsterdamse start-up Tubble ziet de vraag naar haar producten groeien in Noordwest Europa, Australië en Verenigde Staten. De start-up richt zich met haar gepatenteerde opblaasbare ligbaden op de consument die ook in kleinere badkamers, zonder dure verbouwingen, wil genieten van een bad. Met een opblaasbare badlift kan dat vanuit zittende positie.


Vaak hebben deze badliften een rugsteun die u al dan niet kunt opblazen, waardoor u in bad helemaal kunt liggen of juist kunt kiezen voor extra steun in de rug. Plaats gratis een opdracht op Hoofdkraan. Selecteer nu de beste opblaasbaar ligbad fabrikanten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts