dinsdag 16 september 2014

Fuchsia kopen

Wat is het toch een bijzonder plantje: de fuchsia ! In het Nederlands noemen we hem bellenplant. Logisch, want de bloemen lijken ook werkelijk op belletjes. Welkom bij fuchsiakwekerij Kwekerij Van der Velde.


Bekijk nu onze aanbiedingen en ontdek onze uitgebreide keuze aan Winterharde fuchsia. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product.

Mooie fuchsia stekken op naam, div. Afkomstig uit de Caraïben en Zuid-Amerika, groeit en bloeit deze populaire tuin- en kuipplant in het Nederlandse klimaat buitengewoon goed. De meningen lopen hier erg over uiteen. Fuchsia plant kopen online in onze webwinkel. Ze kunnen ook na het snoeien en verwijderen van de meeste gron vochtig in een plastic zak gestopt worden en vorstvrij worden bewaard op zolder of onder de vloer.


Eind maart – begin april kunnen ze opnieuw opgepot worden. De bloemen van fuchsia ’s zijn heel karakteristiek. In afwijking van de meeste bloemen zijn de bloembuis en de vier kelkbladeren opvallend gekleurd.


Die kleur wijkt dikwijls af van de kroonbladeren.

Een en ander maakt de fuchsia een uiterst populaire tuinplant en een verzamelobject. Juist die soorten Bellenplant hebben wij in het assortiment. Aardewerkpotten zijn echter ook prachtig. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat ze weinig vocht verdampen. Let er bij het kopen op of een pot vorstvast is.


Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Soms heb je stof van een specifieke kleur nodig. Voor verzending in nederland.


Want met die kleur maakt u uw interieur af. Plantaardige bloemenfonteintjes! Ze stralen iets zachts uit.


Dat komt zeker ook door de vele roze, maar ook paarse en witte tinten in hun ‘belletjes’bloemen. Dan bent u bij Tuincentrum De Oosteinde aan het juiste adres! Hoe uw fuchsia ’s verzorgen? HET STEKKEN: De fuchsia wordt vermenigvuldigd door stekken. De gemakkelijkste en snelste manier van stekken is de top of scheutstek in het voorjaar.


Deze periode is het gunstigst wat temperatuur en licht betreft.

Met een scherp mesje snij je de stek van de plant. Niet schuin maar recht, ongeveer tot mm onder de. Deze betoverende plant is weer helemaal trendy en fleurt in op diverse manieren onze tuinen op!


In strenge winters toch beschermen met laag blad. Mag in de lente gesnoeid worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts