donderdag 25 september 2014

Oppottafel wit

Heb jij last van een zwakke rug? Dan biedt een oppottafel uitkomst. In tegenstelling tot de kweektuin, is de oppottafel voorzien van hoge pootjes. Hierdoor kun je de planten en bloemen gemakkelijk verzorgen en ompotten naar een nieuwe plantenbak of plantenpot, zonder dat je daarvoor hoeft te bukken.


Het op- en verpotten van planten wordt kinderspel met deze oppottafel met zinken bak wit ! Naast zijn functionele functie is de oppottafel ook een mooie toevoeging aan uw tuin.

Stevige opklapbare oppottafel (van Europees vuren, FSC) met zinken bak en extra schap. De oppottafel heeft een landelijke, maar toch moderne. Afmeting verzinkte bak: ca.


Met deze tafel (LEVERBAAR IN MEERDERE KLEUREN) wordt uw verplantwerk alleen maar leuker! Met een oppottafel heb je de perfecte plek voor het verpotten van planten. Een oppottafel maakt het verpotten van planten comfortabeler, gemakkelijker en leuker.


Daarnaast worden oppttafels ook als decoratie object gebruikt om bijvoorbeeld een tuin mee op te fleuren. Dit wordt vaak gedaan in combinatie met planten, bloemen en bloempotten. Provence oppottafel teaklook met wit 79.

Speciale Praxis Plus aanbieding. of meld je aan en ontvang direct. Tuinwerktafel met lades wit. Het houten frame in combinatie met het zinken bovenblad creëert een functionele tafel voor verschillende tuinklussen. Oppottafel met zinken bak wit. De tuinwerktafel is voorzien van drie lades waar u verschillende oppotbenodigdheden in kunt bewaren.


U hoeft dus niet meer te bukken om uw planten te verpoten en te verzorgen. Bekijk alles met oppottafel ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Een dergelijke tafel maakt het mensen die veel in de tuin werken en een moestuin hebben vele malen makkelijker. U hoeft niet meer door de knieën of potten op goede tafels te zetten. Robuuste opklapbare oppottafel van Esschert Design. Voor uw potgrond heeft deze oppottafel een verzinkte bak die schuin weg loopt naar een diepte van 15cm. Witte opklapbare oppottafel met uitgezaagd hartje en zinken bakje.


Feestdagen of niet… onze tuinkalender gaat uiteraard gewoon door! Aan alle lezers een fantastisch nieuw jaar gewenst met veel tuinplezier en een heleboel uitdagende. Het design is strak maar heeft ook een lieve uitstraling.


Met een handige opberglade kun je het tuingereedschap dat je gebruikt tijdens het kweken altijd kwijt.

Ook is er genoeg opbergruimte om bijvoorbeeld het potgrond op te bergen. Signup for our newsletter to get notified about sales and new products. Add any text here or remove it.


Het kwalitatief hoogstaande hout zorgt voor een mooie afwerking en stabiliteit. Door de hoogte van deze oppottafel hoef je niet te bukken bij het potten van planten. De tafel gaat dicht door middel van het luikje met uitgezaagd hartje. Een keer iets anders deze special!


Richt je tuin of balkon in volgens jouw stijl tegen een betaalbare prijs. Deze kan er uitgeschoven worden. Naast dat de oppottafel en plantentafel erg functioneel zijn, vervullen ze ook een hoogwaardige decoratieve functie.


Zo creëer je met een oppottafel een gezellige sfeer in je tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts