vrijdag 12 september 2014

Geimpregneerde tegels

Bestel snel online, OP = OP! Koop nú Tegels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk alle Tegels in de showroom in Dalen. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels.


Maak je keuze uit ons ruime assortiment. Geïmpregneerde tegels Tremico betontegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals porfier, graniet en basalt. Deze tegels zijn slijtvast, mooi van kleur en ook minder gevoelig voor vervuiling. Ook na intensief gebruik blijven deze betontegels mooi.


Geimpregneerde bestrating H-klinkers Betonklinkers Strakke waal- en dikformaten Klinkers overige Tuintegels Goedkope Tuintegels Betontegels Betontegels met natuurechte toplaag Oud Hollandse betontegels Tegels met coating Geimpregneerde tuintegels Natuursteen tegels Keramische terrastegels Geimpregneerde tuintegels Gebakken bestrating Gebakken. Bij een gecoate tegel wordt na het produceren een laklaag (coating) aangebracht, waardoor er geen vloeistoffen in de tegel kunnen trekken. Er ligt dus een laagje op. Bij een geïmpregneerde tegel wordt er een vloeistof over de tegel aangebracht, welke in de bovenste laag van de tegel trekt.


Geimpregneerde tegels

Hierdoor is de tegel water- en vuilafstotend. De geïmpregneerde houten tegels zijn een stuk voordeliger dan hardhouten tegels. Doordat de houten tegels reeds zijn geïmpregneerd kan je deze direct verwerken. Je hoeft deze nadien dus niet meer in de olie te zetten.


Je bent dus snel klaar met het aanleggen van je looppad of balkon. Nee, een geïmpregneerde tegel verliest zijn bestendigheid in de loop der tijd. Een geïmpregneerde tegel is onderhoudsvriendelijk in de zin dat de tegel eenvoudiger te reinigen is dan een niet-geïmpregneerde tegel.


Echter, in de loop der tijd zal de werking verloren gaan. U kunt dan besluiten om de tegels zelf opnieuw te behandelen. Wat vorm betreft zijn er vierkante of ronde tegels verkrijgbaar en in diverse afmetingen.


Bovendien kunt u kiezen uit verschillende profielen, zo kunt u zelf de uitstraling kiezen die bij uw tuin past. Tegels met een coating zijn voorzien van een laagje die over de tegel heen ligt. Dit laagje wordt na de productie van de tegels aangebracht. Bij geïmpregneerde tegels brengt men tijdens het productieproces de impregnering aan. Deze impregnering zit dus in de tegel zelf.


Geimpregneerde tegels

De werking van coaten en impregneren komt overeen. Dit gebeurt na de productie van de tegels. Een impregnering wordt in de bestrating aangebracht. De bescherming werkt dan van binnenuit.


Bij een coating én bij een impregnering worden de tegels minder poreus en trekt vuil en vocht véél minder in de terrastegels. De actuele levertijd is: tot weken. Ruime keuze tuinartikelen online.


Alles dat nodig is voor de aanleg. Siertegels beton is verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende afmetingen. Tegels in een gecoate versie, een geïmpregneerde of gesealde serie, maar ook de standaard onbehandelde betontegel met of zonder veilingkant. De maatvoering 60x60en wildverbanden zijn het meest populair en een breed assortiment aan kleuren en uitvoering.


Geimpregneerde palen, liggers en regels Tuinhout, geimpregneer geimpregneer plank, planken, tuinplanken, rabat, rabatdeel, schuttingplanken, schuttingdeel. Kies uit met coating en allerlei tinten grijs, zwart en bruin. Bent u op zoek naar grotere of kleinere tegels voor uw terras? Tevens leveren wij keramische terrastegels in 60x60cm. In principe zijn uw tegels voor een lange tijd beschermd na het impregneren.


Het merendeel van onze tegels zijn beschermd met de unieke M-Coat. Deze coating geeft je extra bescherming tegen vervuiling. Dit omdat de vlek niet in de tegel kan indringen.


Wijn geknoeid of een ijsje laten vallen op je gecoate terrastegel? Dan volstaat het om de vlek met een servet of een droge doek weg te nemen. Ook mos kan vrij snel tevoorschijn komen als de tegels geen coating gekregen hebben. Betonnen tegels zijn minder kleurvast dan tegels van natuursteen.


Indien je dus kiest voor een gekleurde toplaag, kunnen de tegels op termijn lichter worden van kleur. Om dit te vermijden kan je natuurlijk voor standaard grijze betontegels kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts