donderdag 18 september 2014

Betonstenen tuin

Betonstenen tuin

Ontdek de kenmerken, verschillen en mogelijkheden. Laat je verrassen door ons assortiment! Een terras met een strakke, moderne look? Ideeën voor een toekomstig project?


Maak uw eigen moodbord uit cases! Dé grote steen voor mooie ambities. Van tuinhout tot sierbestrating! Hoogwaardige terrastegels en straatstenen van METTEN, voor stedelijk en landschapsontwerp, stenen voor uw terras, tuinpaden en oprit.


Bekijk alles met betonstenen ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Naast betonstenen vindt u in onze webshop ook diverse andere producten waarmee u uw tuin helemaal af kunt maken. Zo hebben wij ook scherp geprijsde opsluitbanden, palissaden, muurstenen (stapelblokken) en diverse soorten siergrind en siersplit. Voordelen van betonstenen bestellen bij Onlinebetonstenen.


Betonstenen tuin

Voor welke betonstenen gaat u? De mogelijkheden voor betonstenen zijn erg erg groot. Er zijn veel verschillende formaten te krijgen, waardoor betonstenen voor zowel een terras als voor een oprit erg geschikt zijn. Gaat u voor een moderne uitstraling of heeft u liever een authentieke sfeer in de tuin ? Met betonstenen is het allemaal mogelijk.


Een opsluitband sluit de tuinbestrating letterlijk in. Je legt een opsluitband aan de randen van een pad of terras, zodat het een stevige begrenzing geeft. Opsluitbanden zijn dik, zitten diep in de grond en zorgen voor extra stevigheid. Je legt de bovenkant van de opsluitband iets dieper dan de tuinbestrating zelf. Betontegels voor in de tuin.


Betonstenen tuin

Door bovenstaande voordelen zijn betontegels een populaire vorm van bestrating. Vele tuinen, terrassen en opritten zijn ermee gelegd. Voordat u begint met leggen, heeft u eerst een goede ondergrond nodig. Geef je winkelwagen een naam en selecteer een type bestelling. LET OP: het assortiment en de voorraden kunnen verschillen per vestiging.


Het maakt niet uit welke muurelementen voor uw tuin u kiest, we raden u aan om alle stapelblokken te lijmen. Stapelblokken lijmen doet u met FIXS steenlijm. We bieden kant-en-klare FIXS schuimlijm en FIXS steenlijm in poedervorm aan. Plaats stapelblokken altijd op een zandbed van zand en cement voor een stevige fundering.


Rebricks levert betonstenen in diverse kleuren. Scherp geprijsd Kwaliteitscheck. Denk bijvoorbeeld aan een complete uitbouw, een vijver in de tuin of het bouwen van een garage. U kunt er diverse muren mee metselen, zoals een keermuur of een scheidingsmuur.


Bij ons vindt u namelijk de mooiste stapelstenen van beton voor in de moderne tuin. De blokken uit ons assortiment geven uw tuin een nieuwe, frisse en stijlvolle uitstraling. De voordelen van klinkers in de tuin Het grote voordeel van het kopen van klinkers is dat ze stevig en dik zijn. Een ander groot voordeel is het prijskaartje: dit type bestrating is over het algemeen goedkoper dan andere soorten bestrating, zoals betontegels.


Ben je van plan een tuin aan te leggen of te renoveren? Dan speelt verharding vaak een onderdeel, zowel qua uitstraling als qua budget. Ben je op zoek naar terrastegels, stenen en klinkers voor terras, dan kun je kiezen uit diverse materialen, met elk hun eigen kwaliteiten.


Als er iets is dat wij zeker weten, is het wel dat een tuin tot leven komt nadat u er niveauverschillen in aanbrengt. Om dit te bereiken hebben wij muurelementen en stapelblokken in alle soorten en maten. Daar vindt u ongetwijfeld uw stapelelementen die precies passen bij uw tuintegels, terras en eventuele tuinmeubilair.


Tuininspiratie: strandtuin in Monster Eigen Huis en Tuin heeft de diepe achtertuin Naomi en Sjoerd omgetoverd van een grauwe tuin naar een lichte strandtuin. Aan de kust hebben ze aan hun droomhuis gebouwd. Helaas was het ze nog niet gelukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts