maandag 15 september 2014

Zwarte schuttingdelen

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Tuinafscheidingen vanaf € 135. Ruim 1soorten op Beslist. Schutting met zwarte planken kopen? Bekijk hier alle zwarte schuttingen met zwart gespoten schuttingdelen.


Zwarte schuttingdelen

Bestel nu een schutting van zwart hout. Een tuinafscheiding van zwarteschutting. U bepaalt zelf de stijl en sfeer die de schutting uitstraalt. Naast die uitstraling bepalen we al voor de ontwerpfase hoe u de schutting wilt onderhouden. Houten schuttingdelen afwisselen met groenbegroeide schuttingdelen ? Van schuttingen gemaakt van horizontale zwarte tuinplanken tot dichte wanden van overkapping van zweeds rabat.


Zwart hout is simpelweg populair. Let op, hout kan men op manieren zwart maken. Door het hout te dompelen in een bad zwarte verf. De levensduur van de zwarte kleur is dan ongeveer een jaar, het hout zal snel verschralen en vergrijzen. De tuinschermen verschillen in het aantal planken, dit heeft zijn werking op de doorkijken, maar ook in afmetingen.


Wij hebben schermen in de hoogtes 90cm, 130cm, 150cm en 180cm. KARWEI heeft voor jou een uitgebreid assortiment schuttingen en tuinschermen in alle soorten hout. Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel online!


We hebben de halve bamboe schuttingdelen speciaal ontwikkeld zodat ze snel en eenvoudig tegen een vlakke wand of muur kunnen geschroefd worden en zijn geschikt voor zowel binnen -als buitengebruik. Halfronde zwarte bamboeschermen zijn ideaal om bijvoorbeeld een verouderde schutting te renoveren tegen een betaalbare prijs. De levensverwachting van deze geïmpregneerde planken is ongeveer jaar. Hardhouten schuttingdelen zijn vaak duurder dan de grenen variant.


Deze schuttingdelen gaan echter doorgaans twee keer zo lang mee. Het is ook niet nodig om hardhouten schuttingdelen te impregneren. Het hout is van nature al voldoende bestand tegen de weersomstandigheden. Wij zien het graag dan onze klanten durven te kiezen voor kleur.


U kunt nog een stap verder gaan. Wat dacht u van het combineren van bijvoorbeeld zwarte schermen met grijze vierkante palen. Nieuw Ophalen of Verzenden. Eenvoudig online bestellen.


Te koop blanke en zwarte gecoate planken en balken en zweeds rabat voor bijv. De Combi tuinschutting bestaat uit een grenen schutting die bekleed is met een zwarte of naturel bamboemat. Door deze unieke combinatie heb je in feite tuinschermen voor de prijs van 1. Dit is bijzonder handig wanneer je samen met de buren een nieuwe tuinschutting gaat plaatsen maar toch een andere stijl wil creëren voor beide tuinen.


Deze robuuste bamboeschermen zijn standaard leverbaar in verschillende afmetingen en kunnen eventueel ook makkelijk ingekort worden (zowel de onderzijde als de zijkanten). Vakkundige verduurzaming van hout en houtproducten vraagt om oog voor de natuurlijke eigenschappen van hout. Evenals oog voor uw wensen en waar het. Uitstekende kwaliteit Zweeds Rabat in de kleur zwart van Noord-Europees Vuren.


Zwarte schuttingdelen

Gemakkelijk te verwerken en schitterend in vrijwel elke tuin! Een zwarte schutting is momenteel erg populair, daarom kunt u bij ons ook terecht voor zwarte Douglas planken. Maar ook andere kleuren zijn mogelijk, zoals wit en lichtgrijs.


Heeft u een andere kleur in gedachten? Laat het ons dan gerust weten, op aanvraag kunnen wij douglas planken in elke gewenste RAL-kleur leveren. Schermen 15-planks geschaafde grenen planken 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts