vrijdag 5 september 2014

Jonkheer van tets

Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf. Voor 22u bestel morgen in huis! Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken.


Trendy schoenen tegen superprijzen.

De laatste lifestyletrends. Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Tamelijk lange trossen met zachtzure tot zoete bessen. De bessen zelf zijn groot. Een vrij hoge opbrengst en een sterk ras.


Dit ras wordt bij hobbyfruittelers het meeste aangeplant. Je kunt er dus alle kanten mee op.

Zet een aalbesstruik in de volle zon, zodat de bessen goed rijp kunnen worden. De struiken houden niet erg van kalk. Zet ze het liefst in voldoende vochthoudende gron op een beschutte plek. Het is een snelle groeier. Zonder snoei wordt deze Aalbes al gauw manshoog.


In april begint de onopvallende bloei met groenwitte bloemen. Daaruit vormen zich na bevruchting de rode bessentrossen. Kruisbessen zijn lekker en beschikbaar in drie kleuren, roo geel en groen. Deze plant bestaat als vrije struik of met drie takken aangebonden. De vruchten zijn middelmatig groot.


De smaak is prima en voor alle doeleinden geschikt. Grote donkerrode, lange trossen, sappige bessen. Teding van Berkhout of jhr. De ongehuwde dochter van een jonkheer is een jonkvrouwe, bijvoorbeeld jkvr. Als zij trouwt verliest haar naam het predicaat, of zij de naam van haar echtgenoot aanneemt of niet.


Deze aalbesstruik is zeer winterhard.

In the Middle Ages, such a person was a young and unmarried child of a high-ranking knight or nobleman. Many noble families could not support all their sons to become a knight, because of the expensive equipment. Deze rode aalbes bloeit in april en mei met lichtgroene bloemen gegroepeerd in trossen, hij is zelfbestuivend en produceert vroeg in de zomer rijkelijk veel rode eetbare bessen.


Zeer sterk gewas met zoete rode bessen aan lange trossen. Groei en Bloeigarantie Vers van Nederlandse bodem Bestel nu online! Deze bes is online te bestellen op onze site of te koop op onze kwekerij. De rode bes is een makkelijke plant waar veel bessen aan groeien!


De Rode aalbes - XL kunt u aanplanten als haag, solitair in de tuin of zelfs in een pot op het balkon of terras. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Leuk om te gebruiken in een fruit- of groentetuin.


Dun deze rode bessenstruik eens in de zoveel jaar uit voor het behoud van de vorm en vruchtdracht. Jonkheer van Tets is weinig vatbaar voor bladvalziekte. Zorg voor een open structuur van de struik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts