woensdag 17 september 2014

Bromelia kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. En het fijne is: deze mooie jongen is ook nog eens ontzettend makkelijk om te verzorgen.


Giet af en toe wat water in zijn kelk en hij is helemaal tevreden. De bromelia bloeit maar een keer, maar dan wel direct drie tot zes maanden lang. Verzorg hem dus goe dan kun je nog langer genieten van zijn woest aantrekkelijke uiterlijk.

Bromelia Specialist is dé aanbieder van het grootste Bromelia assortiment in de hoogst mogelijke kwaliteit. Om dat te bereiken, werken we samen met de beste Bromelia kwekers van Europa. Sommige soorten Bromelia ’s kunnen gebruikt worden door verschillende kikkers om eitjes in te leggen waardoor ze zichzelf kunnen voortplanten. Daarnaast zijn de kleurrijke Bromelia soorten uiterst geschikt om kleur in een terrarium of paludarium te brengen.


Andere soorten van de Bromelia worden ook vaak gebruikt als kamerplant. Bromelia is een hele grote, Zuid-Amerikaanse familie met verschillende types. Een speelse mix krijg je door af te wisselen in vormen en kleuren.


De meest in het oogspringende leden van de Bromeliafamilie zijn de Ananas, Achmea, Guzmania, Tillandsia en Vriesea. Binnen deze plantenfamilie kennen we de onder andere de Aechmea, Ananas, Guzmania, Tillandsia en Vriesea.

Kies bijvoorbeeld voor iets bijzonders in huis voor een van de Aechmea soorten. Ook de bijzondere vruchten van de decoratieve Ananas Bromelia zijn spectaculair te noemen. U kunt de anti snurk plant bij de meeste tuincentra het gehele jaar door kopen.


De plant is niet gebonden aan een bepaald seizoen. De verzorging van de Bromelia Ananas is eenvoudig. Zorg voor een lichte, warme plek, uit de volle zon. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


De Guzmania Hope is dan ook trots lid van de Bromelia familie. Zet alle zes de broertjes naast elkaar en breng daarmee de regenboog in huis. Dan is juist Juan misschien wel wat voor jou. Het mooie van Juan is dat hij een plant is, maar de sfeer van een boeketje fleurige bloemen met zich. Na deze periode vervaagd de kleur van de bloem.


Deze zal afsterven en helaas niet meer terug komen. Doordat de Bromelia een relatief korte levensduur heeft is het verpotten van deze plant niet nodig. Van een Bromelia kun je ongeveer tot maanden genieten.


Daarna zal je kamerplant uitgebloeid zijn. Er kunnen daarna wel nieuwe stekjes aan je plant groeien die je zelf kan opkweken.

Maar je kan natuurlijk ook een nieuwe Bromelia kopen. Beste plaats afhankelijk van soort. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Bromelia Guzmania Rood is een zeer exotisch uitziende rode Bromelia die als kamerplant niet veel aandacht nodig heeft. Afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika en groeien in het wild in de tropische regenwouden. Gratis online kamerplanten encyclopedie.


Hier vind je alle informatie over de verzorging van kamerplanten. Extra plantenvoeding toevoegen aan z’n water is niet nodig. Heb jij al een bromelia in je tuin? Op deze pagina leggen we je alles uit wat jij over de bromelia moet weten.


Daarnaast vergelijk wij prijzen van de beste planten webshops in Nederland. Oorspronkelijk komt deze eigenaardige Bromelia uit de tropische gebieden van Zuid- en Centraal-Amerika. Zet de plant uit de zon op een lichte plaats.


Zomers meer als in de winter. Geef eenmaal per week water. Giet het water altijd in de hart van de plant. Lees hier alles over Bromelia verzorging. Medio half mei kan een bromelia naar buiten.


Best Bromelia raadt u aan de bromelia gedurende de eerste week ‘s nachts af te schermen of binnen te zetten. Voed een paar keer per jaar bij met Pokon kamerplanten voeding. De ananasplant komt oorspronkelijk uit Uruguay - Zuid Amerika.


In de achttiende eeuw werd de schoonheid van de Bromelia ontdekt door handelsreizigers uit België en meegenomen naar Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts