donderdag 26 maart 2015

Bakker hillegom catalogus

Shop direct bakker tuinplanten online. Beslist de laagste prijzen. Bestel Tuinplanten online. Meerdere aanbieders en soorten. Alle merken voor de laagste prijs.

Het grootste online winkelcentrum. Vind hier alle deals in Haarlem! Deze cookies gebruikt Bakker.


Dit profiel wordt niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons beken alleen om content af te stemmen op jouw profiel. Cross Border E-commerce Event hoe de grootste tuinspecialist van Europa rechtstreeks aan miljoenen consumenten in negentien landen levert. Paul Geraeds, ceo van Bakker.


Catalogus nog steeds erg gewaardeerd’ Bakker.

Europa levert rechtstreeks aan miljoenen consumenten in negentien landen. Laat uw tuin en huis tot bloei komen met Bakker ! Bekijk het ruime assortiment planten van o. De toenmalige directeur wilde in dat jaar het bedrijf gaan omvormen van tuinspecialist met een papieren catalogus naar een marketing gedreven e-commerce onderneming. De eigenaar van het bedrijf ontbeerde de visie toen om deze noodzakelijke stap te zetten. Op zoek naar ervaren bloembollen groothandel? Wij leveren bloembollen, knollen en vaste planten van topkwaliteit.


Er wordt een ingrijpende transitie ingezet, waarbij afscheid wordt genomen van de oude naam Bakker Hillegom. Het postorderbedrijf wordt een serieuze e-commercespeler. Directmarketing verdwijnt niet volledig van het toneel.


Bij het aanleggen van een border zijn er veel factoren waar je rekening mee moet houden, zoals grondsoort, lichtbehoefte, wind of luwte, vorm, afmetingen en de bloeitijd. Gelukkig heb je bij Bakker een ruime keuze uit borderplanten of kant-en-klare borderpakketten, zodat je altijd wel iets passends kunt vinden voor in jouw tuin! Onderstaand een overzicht van alle faillissementen en surseances in Hillegom.


Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen. Ik kreeg gisteren de bloembol catalogus van Bakker uit Hillegom.

Als VIP- klant (Nog nooit iets gekocht!), wordt mij een gratis fotocamera in het vooruitzicht gesteld als ik iets bestel. Het duurde even voordat ik de truck doorhad. Hun plantenpostorderbedrijf Bakker Hillegom is uitgegroeid tot Europees marktleider met een omzet van 1miljoen euro, maar de inkomsten vanuit de vertrouwde catalogus nemen af.


De catalogus boet in aan kracht in een wereld die steeds meer digitaliseert. Maar ja: intussen had ik via Bakker Hillegom zelf alweer twee nieuwe besteld. Niet meer de drie in combi, maar twee losse waaronder zelfs een oranje exemplaar… Waar ik niet veel van verwacht want, ja: die foto zag er weer zo mooi uit vergeleken met het takje dat ik waarschijnlijk zal gaan krijgen. De infrastructuur was dus al aanwezig. Een webshop had Bakker Hillegom ook al.


Maar die was gericht op mensen die precies weten wat ze zoeken. Wanneer moet ik de beukenhaag snoeien? Hoe kweek ik zelf basilicum?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts