vrijdag 27 maart 2015

Eurom golden 1300 comfort

Eurom golden 1300 comfort

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bestel Eurom Golden bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 660. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kamers vrij in Golden Comfort Hotel. Daarnaast heeft de Halogeen lamp een korte golf, wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid. The Halogen lamp has a short wave, meaning the warmth barely flies away.


Ga je voor dit stukje topkwaliteit van Eurom , dan weet je zeker dat jij er in ieder geval warmpjes bijzit op de momenten dat het weer daar niet zo aan mee wil werken. Kijk in de handleiding waar je product wel en niet mag hangen. De heater is namelijk vrijwel niet windgevoelig, waardoor er weinig warmte verloren gaat door de invloed van wind. De terrasverwarming heeft daarbij een isolatieklasse IP65.


Eurom golden 1300 comfort

Dit houdt in dat het toestel stof- en spuitwaterdicht is. U kunt uw toestel daardoor gewoon buiten in de vrije lucht hangen. Deze terrasverwarming met 1. W vermogen heeft een goudkleurige halogeenlamp met extra groot bereik en kan een gebied van tot m² opwarmen.


Hij kan 115˚ verticaal gekanteld worden. De Halogeen lamp heeft een korte golf wat betekent dat de warmte nauwelijks verwaaid. Elektrische terrasverwarming kopen? Vandaag bestel morgen in huis!


Eurom golden 1300 comfort

Je monteert hem simpelweg aan de wand en geniet het hele jaar door van de heerlijke warmte die zijn Golden Tube-lamp afgeeft. Omdat deze Eurom terrasverwarmer gebruik maakt van een korte golf, heeft het een diep warmtebereik. Bovendien beschikt de heater over een gouden buis die ervoor zorgt dat er een groter rendement wordt behaald met de lamp.


De beste online aanbiedingen en kortingen, voor u verzameld in onze digitale folder. Houdt er wel rekening mee dat voor het vervangen van een lamp enige technische kennis nodig is. Wanneer de lamp tijdens het vervangen beschadigd vervalt deze garantie. Wij raden dan ook aan dit te laten doen door een professional.


Wil je tijdens koele nazomerdagen nog steeds een aangename warmte ervaren? Bekijk alle specificaties of ga direct naar de beste deal. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Ook deze terrasheater is voorzien van een gouden buis die ervoor zorgt dat er een hoger rendement wordt behaald. Het adres voor flame heaters, patio heaters en elektrische terrasverwarming!


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Hij is ideaal voor het balkon of kleine tuin en geeft binnen een mum van tijd heerlijke warmte af. Geen gedoe meer met dikke truien en jassen. Lage prijzen, snelle levering en persoonlijke service! Heel vervelen maar gelukkig kunt u een nieuwe lamp kopen.


U monteert hem simpelweg aan de wand en geniet het hele jaar door van de heerlijke warmte die zijn Golden Tube-lamp. Dankzij zijn hoge graad van waterdichtheid kunt u de terrasverwarmer het hele jaar door buiten laten hangen. Zo kunt u ook tijdens de koudere dagen buiten eenvoudig genieten van een aangename.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts