vrijdag 20 maart 2015

Macrame hangplant

Met deze duidelijke video en het gratis patroon macramé je eenvoudig zelf een leuke plantenhanger. Bekijk hier het gratis patroon. Maak nu met de eerste draden weitasknopen.


Doe dit nog keer zodat je strengen overhoudt met weitasknopen. Plantenhanger set van stuks - macramé - hangplant - sisal jute - retro - 545.

Leuke set van macramé geknoopte plantenhangers ( zonder pot ) voor je. Uiteindelijk bepaalt de plek of jouw kamerplant het goed doet. Planten houden echter nooit van tocht en ook niet van grote temperatuurschommelingen! Voor nagenoeg elke plek in huis is er wel een binnenplant te vinden en of dit een grote groene kamerplant, een hangplant of een bloeiende plant is hangt af van jou! Pak de draden in het midden vast en leg er een knoop in.


Tip: maak de lus niet te klein, want dit wordt de knoop waar je de plantenhanger aan gaat ophangen. Retro plantenhanger, handgemaakt van een mooie kwaliteit katoenen touw.

Hier gebruiken ze draden van en meter voor. Als je de afbeelding bewaart naar je eigen computer, kun je inzoomen (of printen) om de patronen beter te lezen. Ook heb ik in een meer recent artikel het maken van een plantenhanger met macrame stap voor stap beschreven: plantenhanger met zpaghetti geknoopt. Koop en verkoop macrame plantenhanger eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Epipremnum njoy macramé plantenhanger hangplant. Do it yourself: een macrame plantenhanger maken! Je komt heel ver met deze tips en een beetje hulp van. Je zocht naar: macrame hang plant ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Mariëlle laat je zien hoe je dit eenvoudig zelf kunt maken.


Hieronder de beschrijving: - Touw. Onlangs reisde ik af naar Milaan om de nieuwste woontrends te spotten tijdens de jaarlijkse Design Week. Asparagus Springeri in pot incl.


Deze hangplant gemaakt van bamboe bladeren schept een erg natuurlijk beeld. Hij is 105cm lang en heeft 3bladeren.

Ze zijn er weer: mini hangplanten. Ik weet natuurlijk niet van welke leeftijd jij bent. Maar ik heb de tijd van de ‘original-jaren-70-hangplantjes’, liefst van. Of je nu houdt van breien, haken, naaien of knutselen: zelfmaken is leuk!


Hier vind je werkomschrijvingen van zelfmakers (diy) én ideeën, tips en tricks. Handmade minimalist macrame plant hanger. This handmade macrame plant hanger is woven with 1 cotton cord.


The plant hanger itself is approximately inches from the loop at the top to the fringe at the bottom. Mooi en duidelijk uitgelegd. Wat mij trouwens gaaf lijkt is niet een cactus in het potje maar een hangplant die langs de pot naar beneden hangt. Dan gebruik je meer de voordelen van de hanger. Een plantenhanger knopen is super leuk en helemaal niet moeilijk.


Hangende planten zijn helemaal hip momenteel. Een geweldige manier om je plant, pot of vaas mee op te hangen. Met macramé kun je nu ook wat groen in huis, op de veranda of op het balkon brengen. Deze kleurrijke plantenhouder kun je zelf maken met deze.


Kamerplanten, Raamtuin, Verticale tuin design, hangplant , macrame , plantenhanger, retro Mathieu Hij kookt graag met zelfgeboerde groenten uit eigen (verticale) tuin en hoopt ooit nog eens de perfecte espresso te maken van koffie uit eigen tuin. Macramé Touw voor Hangpot, 108cm? Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Stevig gevlochten touw met een lengte van 1cm. De Eucalyptus hanger bestaat uit meerdere strengen met veel ronde blaadjes, gemaakt van een hoogwaardig kunststof, in diverse groottes en groen tinten.


Een bijzonder decoratieve hangplant aan een balustrade of muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts