dinsdag 24 maart 2015

Echinodorus bleheri

De bladeren kunnen zo’n tot centimeter breed worden en zijn midden tot donker groen. Aan de rand zijn de bladeren zwak gegolfd. Het is een decoratieve plant met optimale groei eigenschappen.


Welkom bij Aquaplantsonline. Wij hebben een groot assortiment op het gebied van zoet water aquaria.

Ook voor zoutwater producten kunt u bij ons terecht. Deze Amazone zwaardplant is van de populairste planten in de aquariastiek. A nutritious bottom promotes growth, but the plant needs pruning to prevent it depriving plants underneath of light. Om de plant goed te laten groeien is een voedselrijke bodem aan te bevelen. Zelfs in een aquarium met weinig licht kan hij zich prachtig ontwikkelen.


Groeit ook perfect in een paludarium. Bijzonder door het fijne blad.

Het gaat om een moerasplant uit de waterweegbreefamilie (Alismataceae). De ECHINODORUS BLEHERI was onderdeel van een grotere bestelling. Wat een prachtige planten kreeg ik, meteen een goedgevulde achtergrond.


Zoals andere reviews op deze site al melden, vind ook ik dat het goed verpakt is en dat alle planten die ik besteld heb prachtige exemplaren zijn. Echinodorus magdalenensis. Zij groeit bij lagere aquaria door tot boven de waterspiegel. Onze Bleheri is prachtig van kleur en zo opgekweekt dat je door de bladeren heen kunt kijken.


Dat maakt de plant al heel bijzonder. Nu ook in de moeilijke wintermaanden in superkwaliteit leverbaar. Submers gekweekt (onderwater) Familie van de waterbreefamilie.


Een middel grote moerasplant, decoratief en groeit goed. Ontwikkeld makkelijk een volle bos met bladeren, regelmatig de oude bladeren verwijderen en de plant voorzien van een bolletje Rode Franse Klei geeft de E. It has been growing from 6. En maken deze plant een echte blikvanger. Een uitstekende solitairplant die als blikvanger in aquarium beplant kan worden en gemakkelijk te houden is.


Deze tropische oeverplant groeit ook prima onder water.

Het zijn sterke en probleemloze groeiers. Enjoy the playlist and get planting people ! De ene blijft altijd al wat kleiner, is prima staat wat meer naar voren, maar de grote bleheri maakt geen grote bladeren meer aan. De buitenste oudste bladeren worden soms wat minder en snoei ik uiteindelijk weg maar nu blijven de nieuwe bladeren aanzienlijk kleiner. The leaves are broad and can be straight. Mijn zwaardplanten staan weer in de bloei dus heb ik weer mooie jonge amazone zwaardplanten beschikbaar voor 3. Veel licht is ook niet vereist.


The aquatic plant is cultivated for and used in ponds and artificial aquatic habitats. Een voedzame bodem bevordert de groei aanzienlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts