donderdag 26 maart 2015

Tuincentrum de schouw

Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Bestel tuintafels via Beslist. Tuintafels nú al vanaf € 195. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen.


Begonnen in een kleine stal inmiddels gegroeid tot een volledige vaste winkel waarin alles mogelijk is.

Door het grote assortiment en ons gezellige team zijn wij in staat om alle wensen van onze klanten te vervullen. Reviews vriendelijk personeel goed advies en tips. Mist u uw eigen tuincentrum in Serooskerke Schouw in onderstaand overzicht?


Wij hebben ook andere tuincentra in omliggende plaatsen vermeld. Heeft een tuincentrum in Serooskerke Schouw bezocht? Dan kunt u een recensie plaatsen.


Zo kunt u de andere bezoekers van de website laten weten wat u van het tuincentrum vond.

De meest volledige site met ruim 66. Hét tuincentrum dat thuisbezorgt Meer dan 2. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het. Wij produceren het merendeel van alle planten zelf en waarborgen daardoor al jaren onze kwaliteit.


Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Werken bij Schouw betekent werken in een organisatie waarbij medewerkers van allerbelangrijkste waarde zijn. Er is sprake van een open en informele cultuur waarbij met plezier en humor wordt gewerkt.


Onze actieve personeelsvereniging zorgt jaarlijks voor het organiseren van verschillende leuke activiteiten en evenementen. Openingstijden Openingstijden tijdens de verkoopdagen. Een knal markeerde maandag oktober de start van de bouw van tuincentrum De Schouw. Het tuincentrum gaat verhuizen van de Odijkseweg naar de Korte Schaft.


Wethouder Geerdes zei in zijn toespraak bij het startmoment van de bouw, dat deze mogelijkheid er was gekomen door de kantorencrisis. Dat het bedrijf klaar is voor de toekomst, blijkt ook uit keuzes in het assortiment.

Thema-eilanden Jos van Rooijen: “Door de extra ruimte op deze nieuwe locatie kunnen we meer uitpakken met onze thema-eilanden. Een decoratieve plant voor in huis of tuin. Kleurrijk cadeau voor een vriendin of een zakelijke relatie. Het groenste tuincentrum van Houten verrast u graag met een uitgebreid assortiment. Inleverpunten - De Nationale Tuinbon is het perfecte cadeau voor tuin liefhebbers.


Deze cadeaubon is bij een groot aantal tuincentra in Nederland te besteden. Waar wij bekend staan om onze snijbloemen in Houten, kunt u bij ons ook terecht voor. Waar wij bekend staan om onze snijbloemen in Houten, kunt u bij ons ook.


Tuincentrum De Schouw is het meest volledige tuincentrum in Houten en omstreken. Routebeschrijving Startpoint. Dit is een verplicht veld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts