donderdag 5 maart 2015

Zilvervisjes eitjes

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Vochtwerende maatregelen tegen zilvervisjes.

En hun eitjes komen pas uit als de luchtvochtigheid een maand lang procent blijft. Vochtproblemen aanpakken is dan ook de beste remedie tegen deze insecten. Repareer lekkende afvoeren op tijd. Deze eitjes komen uit in weken.


Kleine zilvervisjes zien er hetzelfde uit als volwassen, alleen zijn ze nog wit van kleur. In vier tot zes weken krijgen ze de volwassen kleur. Ze blijven hun hele leven vervellen, wat uitzonderlijk is bij insecten.

Zilvervissen kunnen tot jaar oud worden. Als er een vrouwtje met bevruchte eitjes bij de reisgenoten zit, is gezinsuitbreiding gegarandeerd. Het hele huis laten bespuiten met insecticide is meestal maar een tijdelijke oplossing van het probleem.


Op een gegeven moment reist er weer één met u mee. Het is geen schande om zilvervisjes in huis te hebben, het heeft niets met hygiëne te. Ga met de stofzuiger langs alle kieren en naden om de insecten en eventuele eitjes te verwijderen.


Vrouwtjes leggen in hun leven ongeveer 1eitjes. Maak na het stofzuigen de naden goed dicht. De zilvervisjes leggen eitjes in de periode van april tot augustus. Ze gaan dan opzoek naar een geschikte voedingsbodem, deze vinden ze meestal in naden, kieren en achter plinten in huis.


Slecht nieuws over zilvervisjes. Zelfs professionele bestrijders kunnen niet alle plekken, waar hun eitjes liggen, bereiken met pesticiden. Na deze professionele uitroeing, zullen de nieuwgeboren zilvervisjes een paar maanden slechte overlevingskansen hebben.


De eitjes zijn moeilijk te vinden, doordat ze vaak verborgen liggen in barsten en kleine spleten. De eitjes worden vaak in groepen geleg dit zijn vaak groepen van maximaal eitjes. De eitjes die het vrouwelijk zilvervisjes legt komen vaak uit in week of 6.

Jonge zilvervisjes zien er het zelfde uit als volwassenen, ze hebben alleen nog een witte kleur. Al heb je een oud of een nieuw huis iedereen kan last van zilvervisjes in huis krijgen. In oude woningen bijvoorbeeld: Die zijn vaak slecht geïsoleerd.


Of er staat water onder de vloer. Vocht in huis is een bron voor allerlei ongedierte. Ook voor zilvervisjes die houden namelijk erg van vocht en warmte. Vrouwelijke zilvervisjes leggen in hun leven ongeveer honderd eitjes.


Het duurt zes weken voor de eitjes van zilvervisjes uitkomen. Uit de eitjes komen de kleine zilvervisjes , die de eerste weken wit zijn. Bovendien kunnen zilvervisjes lange tijd overleven zonder voedsel. Wij gaan verhuizen, maar willen geen zilvervisjes of papiervisjes in het nieuwe huis niet meer zien. Dit is een vraag die ik met regelmaat gesteld krijg.


Een vrouwelijk zilvervisje legt meer dan 1eieren. Eitjes worden in groepen tot maximaal eitjes tegelijk gelegd. Een grootschalige zilvervisjes plaag betekent meestal dat ze voor meerdere jaren in je huis, kantoor, of horecagelegenheid leven.


In haar leven legt een vrouwelijk papiervisje ongeveer honderd eitjes , steeds drie per keer. Na zes weken komen de eitjes uit. Na drie maanden zijn de jonge papiervisjes geslachtsrijp. Levensstadia van papiervisjes. De eitjes van een papiervisje zijn minuscuul klein, nog geen millimeter groot.


Er zijn zilvervisjes die liefst jaar worden. Ze planten zich ook snel voort en leggen eitjes van ongeveer millimeter. Ze zijn dan meestal te vinden in de badkamer, gootsteen of wc. Dit zijn vochtige en (in de nacht) donkere plaatsen waar zilvervisjes graag zitten.


Strooi boorzuur langs je plinten, onder je bad en op andere plekken waar je sporen van zilvervisjes ziet. Pas op dat je deze stof niet inademt wanneer je aan het strooien bent. Boorzuur is namelijk giftig en schadelijk voor je longen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts