maandag 16 maart 2015

Grandhall accessoires

Verlichting, Voor de beste Prijs! Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Ontdek onze accessoires en maak je klaar voor een seizoen vol plezier. Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag!


Bestel GrandHall bij fonQ.

Ze maken je barbecue veelzijdiger, veiliger, leuker en gemakkelijker in gebruik. Grandhall staat voor kwaliteit, design en genieten. Denk bijvoorbeeld aan speciale grillplaten en houders voor vlees, vis en groenten, of natuurlijk barbecuegereedschap en beschermhoezen. Kies hier een categorie barbecue- accessoires of bekijk alle accessoires van een bepaald merk. Neem een kijkje tussen onze barbecues en accessoires ! Take a look between our barbecues and accessories!


Onze showroom staat vol met alle grote merken barbecue accessoires. Benieuwd naar ons gehele assortiment bbq accessoires ?

Bbq accessoires kopen bij Fonteyn? Bij Fonteyn werken we strikt met materialen van de beste kwaliteit. De barbecue is volledig van RVS en. Je kunt ook langskomen in onze showroom in Naarden.


Handig op vakantie of als je naar vrienden gaat. Kies uit producten vanaf € 30. De tas is gemaakt van nylon en heeft handvatten en een stevige rits.


Eenmaal opgeborgen blijft de grill stof- en krasvrij. Natuurlijk kun je de draagtas ook als opberghoes gebruiken. Er zijn verschillende accessoires leverbaar, denk aan een kiprooster, smokerbox, pizzasteen, hoezen en los te verkrijgen roosters of plancha’s.


Allemaal om het u extra makkelijk te maken tijdens het barbecueën. Het is makkelijk schoon te maken, gaat jarenlang mee en geeft een moderne touch aan het terras. Het merk kent een lange en zeer succesvolle historie op het gebied van buitenfornuizen en buitenkeukens. GrandHall staat dan ook bekend als een van de grootste gasgrill fabrikanten ter wereld. Met nieuwe, verrassende technologieën weet GrandHall zich jaar in jaar uit steeds weer te onderscheiden.


Nu nog enkele hoogwaardige accessoires dit buiten koken nog leuker maken. Kijkt u voor deze impregneer eens bij onze nabehandelingen, hier ziet u een filmpje hoe deze impregneer werkt.

Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo. We listen carefully to our customers and always try to lift our barbecues to a higher level. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Info over grandhall bbq onderdelen.


Resultaten van zoekmachines! Barbecues met het green label staan voor duurzame buitenkeukens die er op zijn gericht het milieu zo min mogelijk te belasten. Met het Rotisserie braadspit van Grand Hall bereidt u de lekkerste biefstuk en kip. Nu online te bestellen bij De Wit Schijndel, de nummer in barbecues.


Ben je op zoek naar een krachtige buitenkeuken? Mooie bbq van roestvrijstaal. Beschikt over een aparte pit voor een pan. Hij is gebruikt maar kan zeker nog mee en werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts