vrijdag 6 maart 2015

Smokey joe barbecue

Vergelijk nu alle prijzen voor Smokey Joe barbecues via Vergelijk. Barbecues - vanaf € 2online! Vind weber bbq het nu op Kensaq. Weber Smokey Joe Original barbecue.


Verzamel uw vrienden, pak uw Smokey Joe en u bent klaar om te gaan. Met de Smokey Joe kunt u heerlijk barbecueën terwijl u onderweg bent, maar net zo goed een maaltijd bereiden op uw terras.

It is just the way Joe Cope, the founder of Smokey Joe’s, wanted it to turn out – an affordable, comfortable, friendly way to feed great food to wonderful people! De Smokey Joe Premium is ideaal voor onderweg. Deze meeneembare Weber- barbecue heeft korte poten en een zogenoemde Tuck-n-Carry dekselhouder, zodat deze eenvoudig te dragen is. Also we made up some mashed potatoes, collards and some cornbread. Neem hem mee naar het strand of naar een gezellige picknick en geniet van het knetteren van de houtskool.


Hij is gemaakt van de lichtste materialen zodat hij weinig ruimte inneemt maar toch zeer stabiel is door het onderstel met poten. Het ventilatierooster aan de zijkant zorgt voor een gecontroleerde luchttoevoer wat het barbecueën gezonder maakt. Daarnaast kan deze draagbeugel als dekselhouder fungeren.


Grab your buddies, scoop up the Smokey Joe, and hit the road.

The Smokey Joe line of charcoal barbecues allows you to travel with taste or barbecue up a quick meal on your patio. The compact size is perfect for a weekend getaway or spontaneous day at the beach. Specialistisch advies nodig?


Kies uit 3producten vanaf € 210. Hij neemt namelijk weinig ruimte in beslag en is licht van gewicht. De houtskoolbarbecue heeft een stabiel onderstel met drie poten en een gesloten ketel zodat er geen hete as ontsnapt. Zo eet je met een gerust hart je gegrilde hamburger binnen een straal van een meter van je barbecue. Grenzeloos barbecueën doe je met deze Smokey Joe Premium van Weber.


Maar natuurlijk ook in de achtertuin of op het balkon doet deze barbecue het perfect! De barbecue heeft een porseleinen geëmailleerde deksel en ketel. Dat oogt voor een kleine barbecue stoer én professioneel. Zowel de kuip als de deksel zijn gemaakt van geëmailleerd staal terwijl het rooster is verchroomd. Met deze barbecue loopt elk barbecuefeest op rolletjes!


Productkenmerken van de Weber-kogelbarbecue Waarom is dit iets voor jou? Het frame met drie poten van de Smokey Joe barbecue zorgt ervoor dat de barbecue zeer stevig staat waardoor u veilig kunt barbecueën. Deze barbecue is uitsluitend verkrijgbaar in de kleur zwart.


Maar ondanks de compacte afmetingen heeft de barbecue een grillrooster van Ø cm. Daardoor is er genoeg ruimte voor meerdere stukken vlees.

Het rooster maak je na gebruik eenvoudig weer schoon met een barbecueborstel. Ik kocht deze barbecue als aanvulling op mijn grote weber premium one touch 57. Aangezien ons gezin maar uit bestaat is de grote weber vaak veel werk om voor personen aan te steken.


De kleine is perfect om voor ons snel een barbecue avondje te houden. Hij verbruikt een pak minder kooltjes en is perfect in een keukenkast op te bergen. Smokey Joe 's has impacted various charitable organizations by giving back to the community with providing food to shelters, youth basketball camps, and even serving food at the Ronald McDonald House.


Deze kleine barbecue is ideaal voor ieder onverwacht moment! Het onderstel met drie poten zorgt ervoor dat de barbecue altijd stabiel staat. Op het grilloppervlak van centimeter kunt u heerlijke gerechten bereiden. Ideaal voor barbecues op verplaatsing dankzij het praktische formaat. Trek ermee naar de camping, het strand of andere openbare plaatsen waar je mag barbecueën.


Deze veilige barbecue heeft een deksel waarmee je gecontroleerd en gezond kan barbecueën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts