woensdag 22 juni 2016

Big sandy zandbak

Big sandy zandbak

Onbezorgd genieten met TUI! TUI gasten in deze accommodatie. Bestel nu uit ons grote assortiment BIG zandbakken. Meer tijd voor samen spelen! Grote keuze aan houten en kunststoffen zandbakken - Natuurlijk alleen het beste!


Bekijk hier de leukste online. Speelgoed van bekende merken o. In enkele seconden vlak kan deze zandbak worden gemonteerd met behulp van het meegeleverde gereedschap en vervolgens weer worden gedemonteerd in vier gemakkelijk te bewaren gedeelten. Brede, comfortabele zithoeken en afgeronde hoeken op alle componenten garanderen maximale veiligheid. Deze kunststof zandbak is vervaardigd van weerbestendig, UV-gestabiliseerd plastic.


Je bouwt het speeltuig gemakkelijk op, en bij slecht weer is de bak in een-twee-drie weer afgebroken en opgeborgen, want de stukken passen zo in elkaar. Bovendien kan je de zandbak ook met een zeil afdekken om het zand proper te houden! De zandbak van BIG is 112x112cm groot en heeft een mooi design.


Big sandy zandbak

Voor kinderen vanaf jaar. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De Sandy zandbak met hard-cover deksel van BIG biedt ongeveer m² aan speeloppervlak voor eindeloos speelplezier. De brede, comfortabele zitvlakken en afgeronde hoeken garanderen een maximale veiligheid.


Het weerbestendige, UV-gestabiliseerde kunststof doorstaat alle weersomstandigheden zonder te verbleken of broos te worden. BIG Sandy zandbak tot goedkoper. Allereerst is het extreem belangrijk de zandbak altijd goed af te sluiten wanneer er niet in wordt gespeeld!


Zo voorkom je dat er vuil of ontlasting van vreemde dieren in het zand terechtkomt. Let met eigen huisdieren extra goed op, ontlasting in de zandbak kan namelijk wormpjes veroorzaken, die schadelijk zijn voor de kinderen. Het gebogen model met de vier rondingen ziet er super uit. BIG - zandbak , BIG Vario.


Daarmee kun je lekker picknicken op zijn tijd en wanneer je kind daar zin in heeft, haal je het tafelblad eraf om de onderliggende zandbak met watermogelijkheid tevoorschijn te toveren. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Kies uit ons uitgebreide assortiment BIG zandbakken.


Paradiso Toys zandbak schelpen set blauw. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Waar kun je het beste een B. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Op zoek naar een zandbak voor in de tuin? Koop je zandbak online bij Alternate. Laat je kinderen heerlijk in het zand spelen.


Een zandbak met dak beschermt uw kleintjes in de zon en biedt ook beschutting tijdens een regenbui. Alle houten speeltoestellen van Wickey zijn geweldige doe-het-zelf-projecten. Wij laten u zien hoe u zelf een zandbak kunt maken! Met een zandbak in je tuin zal je kind zich urenlang vermaken. Veel van onze zandbakken zijn voorzien van een deksel om deze na gebruik te sluiten.


Zandbakken zijn er in hout en kunststof. BIG en meer merken bij pinkorblue. Nu voordelig online shoppen! Voorzien van deksel die tevens gebruikt kan worden als waterbaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts