dinsdag 28 juni 2016

Lottum rozenkwekerij

Ook voor een uitgebreid assortiment tuinplanten vaste planten, heesters, klimplanten, eenjarigen, etc. Breng eens een bezoek aan ons sfeervol bedrijf. Struikrozen, stamrozen en klimrozen. Een plaats waar u de keuze heeft uit een groot assortiment in prachtige rozen?


De verkoop van rozen met kale wortel ( dwz niet in pot opgekweekt ) is weer begonnen.

Vanaf medio oktober zijn deze “kale wortel” rozen weer in onze webwinkel te bestellen en deze rozen zijn ook per post te versturen. Komende van de autosnelweg A7 neem de afslag Horst (11). Sla rechts af bij de kerk. Iets verder aan de linkerhand ziet u een parkeerterrein waar u de auto kunt parkeren. Tegenwoordig concentreren we ons voornamelijk op het kweken van rozen in de volle grond en in pot.


Lakei, voor een mooie en heerlijk geurende roos of sering van topkwaliteit! Lakei is een modern boomkwekerijbedrijf met een compleet assortiment rozen en seringen.

Vele rozenliefhebbers, fietsers en dagjesmensen weten de weg naar het rozendorp van Nederland te vinden. Vaak in kassen werken er in een rozenkwekerij veel werknemers samen om telkens weer een lading nieuwe rozen af te leveren. Deze worden vervolgens verkocht op de veiling waarna u ze kunt kopen in de bloemenzaak. Een mooie roos kunt u bestellen bij onze rozenkwekerij ! Wij bezorgen uw rozen vers in huis.


Gratis klimroos bij uw bestelling! Lottum staat bekend om het rozendorp. Rozen bestellen en bezorgen. Vollegronds struik- en stamrozen.


Onze vollegronds struik- en stamrozen worden veelal gekweekt op. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Daarnaast ligt Lottum ongeveer kilometer van Venlo vandaan, om precies te zijn aan de Maas, een door Limburg stromende rivier. Als u op zoek bent naar meer informatie over Lottum en de bedrijven uit haar rubriek rozenkwekerij de pannenschop, neem dan eens een kijkje op Telefoonboek.


Wil je weten wat te doen in Lottum ? Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Lottum Je kunt hier reviews vinden van Campings, Vakantiehuizen en Bed and Breakfasts in Lottum. Liefst zeventig procent van de Nederlandse rozenproductie komt uit dit pittoreske dorpje in Noord-Limburg.

Wij hebben hard gewerkt om u nog meer te laten genieten van onze mooie rozen. Op onze nieuwe website staat alles wat. Lottum is een dorp in de Limburgse gemeente Horst aan de Maas.


Op een oppervlakte van ha containerveld wordt een groot assortiment fruit- en sierbomen gekweekt in verschillende potmaten. Het overzicht van alle 1bedrijven in Lottum. Vind een bedrijf in Lottum.


Bedrijfsinformatie zoals KvK nummer, BTW nummer tot adres en. Het tuincentrum verkoopt een ruim assortiment rozen: struikrozen, klimrozen en stamrozen. Wij bieden een gevarieerd aanbod van klimrozen, struikrozen, trosrozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts