woensdag 22 juni 2016

Plantentafel voor buiten

Dit plantentafeltje is handig in gebruik en heeft schappen en daardoor Multi-inzetbaar. De houten planten tafel is zowel buiten - als binnen toepasbaar. Door de praktisch layout kunt u er veel planten of bloemen op plaatsen.


Een bloempot op een plantentafel is een echte blikvanger! Plantenkrukken en bloempottafeltjes zetten de plant letterlijk op een verhoging. Dit geeft ruimte en maakt het ook makkelijker om een plekje te vinden voor je plant.

Hoge plantenkrukken en lage tafeltjes combineren leuk in een groepje. Bekijk alles met plantentafel ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. De Alizé bijzettafel van Fermob is gemaakt van aluminium.


De tafel heeft een goede weerbestendigheid en is kleurvast. Het tafeltje heeft de typische art deco vormen uit deze jaren. Modern, naturel of klassiek: onze oppottafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Zo kun je kiezen voor een plantentafel met greywash of whitewash look. Of misschien ga je liever voor een naturel houten kweektafel? Net zo mooi, en misschien nog wel leuker, is om je eigen oppottafel te maken. PPLARÖ Klaptafel, buiten € 129.


In de zomermaanden is je tuin of balkon een extra woonkamer. Hieronder vind je allerlei soorten en stijlen IKEA tuinmeubels. Zorg met de moderne plantentafel voor genoeg ruimte, om je mooiste planten prachtig te presenteren.


De seizoenen veranderen met de gevolgen voor de natuur. Ieder seizoen heeft zijn specifieke krachten en invloed op de tuin. Als je toe bent aan een verandering in je tuin hoef je dit niet dringend groots aan te pakken.


Een opvallende plantentafel buiten maakt al een heel verschil. Let ook op de hoogte van de plantentafel of telefoontafel: kies voor een lage plantentafel als je er een mooi schilderij boven wilt hangen. Plantentafels kunnen zowel binnen als buiten de inrichting. En ga voor een hoge plantentafel als je wilt dat het item opvalt in jouw interieur.


Ook de kleur van de bloementafel is belangrijk: wit of zwart passen bijna in ieder interieur. Bijzettafels zijn overal inzetbaar. Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen.

Plaats een plantentafel in de hal en hang er een spiegel boven. Zet er een mooie vaas orchideeën op en een stijlvolle, decoratieve schaal voor spullen die anders vaak los rondslingeren, zoals je sleutels of je horloge. Mooie, zinken plantentafel of oppottafel voor het verpotten van planten. De tuinwerktafel is ook handig om te gebruiken als dressoir voor buiten voor het presenteren van hapjes en drankjes bij een barbecue of een tuinfeest bijvoorbeeld.


Keuze uit verschillende designs. Wie dacht dat een plantentafel alleen voor binnen is, heeft het mis. Wie zijn tuin wil opfleuren, kiest voor een leuk plantentafeltje.


Zet er een paar potten op met bloemen in vrolijke en frisse kleuren en je tuin of balkon is helemaal af! Onze oppottafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de tafel beschermd is tegen weersomstandigheden. Je kunt de oppottafel dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan.


Van picknicktafel tot tuintafeltje: bij GAMMA vindt u de mooiste tuintafels. Of maakt u liever zelf een steigerhouten tuintafel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts