donderdag 23 juni 2016

Kamerplant rood

Mix van Kamerplanten van €49. Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Coolblue: Alles voor een glimlach.


Specialistisch advies nodig?

Bestel één van onze 6top kwaliteit Kamerplanten snel op Bakker. Een evergreen onder de kamerplanten, maar dan rood , roze, paars of grijs in plaats van groen. Het veelkleurige blad heeft vaak mooie patroontjes of stippeltjes. Er bestaan talloze varianten.


Heel leuk is het ras ‘Escargot’ met grijsgroene, slakkenhuisachtig gedraaide bladeren. Een kamerplant geeft je woonkamer, kantoor, slaapkamer of serre een leefbare aanblik. Planten zorgen voor een natuurlijke, persoonlijke en ontspannen sfeer.


Van een moderne tot romantische look, je creëert het met een mooie plant en een bijbehorende plantenbak. Kijk in ons assortiment en vind de plant die jij zoekt.

Met een grote kamerplant maak je een echt statement in je woonkamer. Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens functioneel: ze verbeteren de luchtkwaliteit en regelen de luchtvochtigheid in huis. Zo’n Urban Jungle heeft dus een weelderig effect én is goed voor je gezondheid. Voor alle boomachtige kamerplanten, of ze nu rood , groen, geel of paars zijn, geldt: ze zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen. Ben je op zoek naar grote kamerplanten?


Maak dan gebruik van het filtermenu aan. Selecteer een minimale plantenhoogte, die optie staat links in het scherm. Alle grote kamerplanten verschijnen nu rechts.


De Dieffenbachia is een moderne kamerplant met forse bladeren. Deze kamerplant staat beken omdat deze giftig is. Toch is hij zeer geliefd om zijn grote en mooie bladeren met opvallende patronen.


Zo heb je de Dieffenbachia Maroba met een diepgroene ondertoon en felgroene bladnerven, en de Dieffenbachia Crown waarbij de bladnerf bijna wit is. Voorheen was het ongewoon om een grote kamerplant in uw woonkamer te plaatsen en op kantoor was dat al helemaal een taboe. Men had vooral het idee dat een grote kamerplant veel tijd en aandacht nodig had. Tegenwoordig is dit helemaal anders, het is juist harstikke hip om een grote kamerplant in uw huiskamer of op kantoor te plaatsen.


Sommige mensen vinden het fijn dat een plant weinig verzorging nodig heeft en dat het exemplaar toch lang in goede staat blijft. Wij verkopen kamerplanten die weinig verzorging behoeven. Op deze manier kunt u toch genieten van een mooie kamerplant in huis zonder dat u er meerdere keren per week aandacht aan hoeft te besteden.

Wel de lusten, niet de lasten. Planten fleuren elke huiskamer, hal of badkamer op, maar we willen er het liefst zo min mogelijk tijd aan besteden. Bestel top kwaliteit Kamerplanten vanaf €snel op Bakker. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Alocasia De Alocasia is een kamerplant die niet zo snel over het hoofd zal worden gezien, want de enorme bladeren kunnen wel meter lang worden! Dit blijkt ook wel uit de bijnamen van de Alocasia: onder andere Olifantsoor en Reuzentaro. Gelukkig is het, zelfs met de grote bladeren, niet de moeilijkste plant om te verzorgen. Anthurium is een populaire exotische kamerplant met opvallende rode hartvormige bloemen en gele stampers. Deze bloemen zijn over de hele wereld erg in trek bij bloemisten.


Een ideale kamerplant die niet te veel aandacht vraagt. Zet jouw kamerplant in een mooie pot. Zoek een bijpassende pot of plantenbak uit voor jouw grote kamerplant. Ga je jouw kamerplant planten? Strooi dan eerst een laag hydrokorrels op de bodem van de pot.


Doe vervolgens de potgrond erbij. Doe dit tijdens de groeiperiode, van maart tot oktober. Hierdoor variëren de kleuren van de bladeren van donkergroen tot bruinrood.


Deze mooie, donkere kleuren maken de plant extra bijzonder. De Philodendron heeft een hoogte van centimeter. De diameter van de pot is centimeter. Het is een makkelijke kamerplant.


De gekleurde schutbladen zitten in een rozet rond kleine groenwitte bloempjes. Op deze wijze vormen de gekleurde schutbladen een ster. De kerstster of kerstroos wordt vaak gekocht voor de kerst en gaat vervolgens in januari het huis weer uit.


Misschien staat je groene kamerplant op een te zonnige plek. Of staat ie juist te lang in de schaduw. Verplaats of draai je plant met pot en al naar een goede ‘tussenlocatie’. Bijvoorbeeld een plek waar hij een gedeelte van de dag in de zon en de rest van de tijd in de schaduw staat.


Ook ongedierte kan je plant. De prachtige kamerplant Vetplant glitter rood zal uw woonruimte gelijk opfleuren! Meer informatie over Schoonmoedersstoel - rood vind je bij Bakker. Groei en Bloeigarantie Vers van Nederlandse bodem Bestel nu online!


De voedingswaarde van groenten uit diepvries, blik of glas is evenwaardig aan deze van verse groenten. Net als vers bereide groenten leveren ze belangrijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts