vrijdag 24 juni 2016

Dakgoot beschermen tegen bladeren

Bekijk nu ons brede assortiment dakgoten of vraag vakkundig advies. Dakgoten: Mastgoten en Bakgoten. Weerbestendige Ubbink bakgoten. Ontdek het Ubbink assortiment!


Als u te laat bent lopen de goten over, of de riolering raakt verstopt. Overlopende goten kunnen ernstige waterschade veroorzaken, dit vooral wanneer de buitenrand van de goot hoger is dan de binnen opstand.

Controleer tijdens het reinigen meteen ook de bevestigingsbeugels van dakgoot en regenpijp. Een zinken goot kan je met een metaalcoating bijkomend beschermen tegen de inwerking van zure regen. Dit product, meestal uit twee componenten, mag je gewoon uitgieten in de goot en uitsmeren met een verfkwast of -roller. De eerste nachtvorst hebben we achter de rug.


Hoogtijd om de kwetsbare planten in onze tuin te beschermen tegen de koude. Vooral niet inheemse en tropische planten zijn niet bestand tegen vorst. Ook planten die in potten staan zijn gevoeliger aan lage temperaturen.


Het blad droogt op en waait weg.

Ondanks de toch wel hoge prijs van het materiaal hebben we toch besloten om onze zonnepanelen te beschermen. Achteraf gezien een hele goede keuze, het materiaal is zeer sterk en het oogt ook nog eens mooi. Het voordeel is dat we geen last meer hebben van vogels onder de zonnepanelen en daardoor geen kans op beschadiging van de panelen. De dakgoot -egel is heel snel en gemakkelijk in de dakgoot aan te brengen. Bladeren en andere afval wordt perfect tegen gehouden, terwijl het water netjes doorstromen kan.


Absoluut aanbevelenswaardig! De prijs van dakgootbescherming is afhankelijk van het type bescherming, de afmetingen van jouw dakgoten en de eventuele andere aanpassingen die je aan de dakgoot wilt laten doen. Ben je benieuwd naar de dakgoot prijzen of wil je een prijsofferte ontvangen? Vraag dan gratis offertes aan bij Slimster.


In schone dakgoten zonder bladeren en ander vuil is de waterafvoer optimaal, wat lekkages voorkomt. Geen bladeren en vuil meer in uw dakgoot. Onze unieke dakgootroosters beschermen uw dakgoot tegen bladeren , takken, vogelnesten, steenmarters, vuil en insecten, nooit meer uw dakgoten schoonmaken, voorkomt verstoppingen, lekkages en waterschades. Vogels zoals kraaien, roeken, kauwen en duiven nestelen graag onder uw pannen.


Daar zitten ze hoog en droog en broeden beschut tegen weer, wind en roofdieren. Het grote nadeel van de vogels onderdak is de grote hoeveelheid takken en andere rommel die zij met zich meebrengen. En natuurlijk de vogelpoep die zij achterlaten.


Bladervrij biedt als enige in Nederland de originele en uitgebreid geteste dakgootbescherming uit de Verenigde Staten aan, inclusief jaar garantie.

Ook elk jaar weer last van bladeren in de dakgoot ? Gootdrain is de oplossing tegen bladeren in de dakgoot ! Met de gootdrain gaat u de bladeren in de dakgoot tegen ! Plaats de gootdrain in de dakgoot en u heeft geen last meer van bladeren. Voorkom bladeren in de goot met de gootdrain! Bent u zat van verstopte dakgoten, door de grote hoeveelheid bladeren die er in komt te liggen tijdens de herfst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts