vrijdag 10 juni 2016

Blokker passpiegel

Ontdek een ruim assortiment spiegels bij Blokker. Diverse soorten spiegels De kans is groot dat je gericht op zoek gaat naar een type spiegel. Er zit namelijk een groot verschil tussen de zoektocht naar een make-up of scheerspiegel en een passpiegel.


Spiegels zijn onmisbaar in je slaapkamer, badkamer en gang. Een spiegel kopen doe je óók bij Leen Bakker. Bekijk ons ruime assortiment en kies je favoriet.

Deze fijne passpiegel heeft een opstaande rand van zwart metaal. Een plakspiegel met een aparte vorm kan dienen als decoratie. Ronde, rechthoekige of vierkante plakspiegels zijn vaak handiger voor praktisch gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een grote passpiegel in de deur van je kledingkast, of aan de muur van je badkamer.


Handig om even te checken hoe je haar zit, maar ook super stijlvol in elke ruimte. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. Een passpiegel kan niet ontbreken in uw huisraad.


Passpiegels koop je eenvoudig online bij bol.

Bekijk uzelf van top tot teen in deze Home passpiegel van Wiesbaden en ga altijd perfect de deur uit! Zet hem in uw slaapkamer, walk-in closet of klap de voetsteun in en hang hem aan de muur. De Home passpiegel heeft zowel links als rechts aan de rand van de spiegel een geïntegreerde LED. Heb je een wandspiegel, een vrijstaande spiegel of een ingebouwde spiegel voor je kast of toilettafel nodig?


Deze plakspiegel heeft een eenvoudig, rechthoekig ontwerp van 105x27cm. Het ideale formaat voor een passpiegel waar je dagelijks je outfit even helemaal in kunt checken voor je richting je werk gaat. Vind hier je passpiegel , houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst.


Welke badkamerspiegel u ook nodig heeft, check nu GAMMA: grote spiegel, ronde spiegel, spiegel met verlichting, wandspiegels, barokspiegel, houten spiegel. Wandspiegels zijn onmisbaar in je woning. Een wandspiegel kopen doe je óók bij Leen Bakker.


Dit is nog efficiënter met je ruimte omgaan en hoeft er niets aan je muur opgehangen te worden. Maar helemaal populair zijn momenteel de staande spiegels, als eyecatcher in je woon- of slaapkamer! De passpiegel Fitline is onderdeel van de uitbreide collectie met spiegels van Plieger.


Deze spiegel heeft een rechthoekige vorm en de afmetingen zijn x 25cm. Ruime keuze passspiegels met laagste prijsgarantie.

De spiegel is door zijn lengte geschikt als passpiegel in de slaapkamer. Retourneren binnen 3dagen. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Bij KARWEI hebben we een ruim assortiment aan spiegels in alle soorten en maten.


Kwantum, daar woon je beter van! Bekijk snel ons aanbod van bekende top merken en bestel direct online. De zilveren spiegel met een afmeting van 105x30cm is gemaakt van glas en is 3mm dik.


Plieger spiegels zijn eenvoudig en veilig te monteren met behulp van de apart verkrijgbare Plieger bevestigingsmiddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts