vrijdag 10 juni 2016

Hangende bloempotten

Koop nu bloempotten voor uw huis. Vind de nieuwste collectie. Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Bekijk ons unieke assortiment bloempotten.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Hangende bloempotten besparen ruimte en breken zichtlijnen. In een hangpot kun je het beste hangplanten zetten, deze krijgen dan alle ruimte om over de rand heen te groeien.


Heb je een grote hangende pot, dan kun je er bijna elke willekeurige plant wel in zetten. Deze prachtige hangende bloempotten zijn perfect voor in uw woonkamer! Door de neutrale kleur van het hout is deze hanger makkelijk met dingen te combineren.


De hanger is erg goed te combineren met andere woonaccessoires, plaats op de hanger planten voor een natuurlijkere sfeer in je huis.

Je kunt kiezen uit enkele, losse plantenbakken of een hangende set met drie of vier bloembakjes. Ben je zelf erg handig met touw en knopen? Voor iedereen die niet zo handig is, of als je gewoon voor het gemak gaat, heeft Lobbes een uitgebreide collectie hangende planten- en bloempotten waarmee je je plantjes makkelijk op kunt hangen. Waarom planten neerzetten als je ze ook kunt ophangen?


Creëer een groene oase bij jou thuis. Sorteren Gekozen filters: 1. Wil je de plankjes, de bloempotten of het touw in een leuke kleur verven? De plankjes kunnen worden opgehangen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een hangende variant, waarmee je een bijzondere accent aan bijvoorbeeld een bedrijfskantine of restaurant geeft. Meerdere aanbieders online.


Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Bloembakken voor lage prijzen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Hangplanten zijn erg populair omdat ze voor een speels effect zorgen in uw kamer of op balkon. Bij 123planten kun je terecht voor opvallende felle kleuren hangende bloempotten , maar ook voor neutrale effe kleure. Een hangende plantenbak bestel je voordelig bij 123planten.

Kunststof bloempotten : in allerlei kleuren met een simpel, maar functioneel design en een goed alternatief voor de hangende bloempotten. Veel gezien op terrassen en erg leuk als tuinverlichting tijdens de zomeravonden. In de vensterbank, op de grond of aan het plafond: hier vind je alle bloempotten voor binnen!


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Deze hangende bloempot van Umbra kun je aan het plafond bevestigen maar ook aan de muur. De meegeleverde beugel kun je op twee manieren gebruiken, super handig dus! Belangrijk om te weten is dat alle bloempotten die je buiten kan gebruiken ook binnen gebruikt kunnen worden.


Wil je echter een bloempot buiten gebruiken dan dient deze hier speciaal voor geschikt te zijn. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts