dinsdag 7 juni 2016

Insectenpaté

Insectenpaté Avian Insectenpaté. De paté is zeer rijk aan dierlijke eiwitten van hoge kwaliteit door de gedroogde garnalen, meelwormen en verschillende soorten insecten. Ik maak zelf een egelvoer mengsel, waar ik ook deze insectenpaté doorheen meng. Onze egel komt er elke vond van smullen.


Het mengsel bestaat uit: meest eenvoudige muesli zonder toevoegingen, rozijnen, insectenpaté , meelwormen, rauwe gemengde noten, gepeld vogelzaad voor buitenvogels en zonnebloemkernen. Het grootste assortiment voor uw huisdier: koop goedkope aanbiedingen bij de beste dierenwinkels online Vergelijk alle prijzen en bespaar veel.

Deze groep vogels geven we een goede insectenpaté aangevuld met wat levend voer. Avian Birdfood heeft speciaal voor deze vogels Delikat insecten-paté laten ontwikkelen. Het is zeer rijk aan dierlijke eiwitten en aan gedroogde insecten, miereneieren, Mexicaanse larven, waterkreeftjes en is een volledig voeder voor alle insectenetende vogels. Deze paté is zeer rijk aan dierlijke eiwitten van hoge kwaliteit door de gedroogde garnalen, meelwormen en verschillende soorten insecten.


Ik ben Sjoerd Zwart en sinds mijn jeugd een bevlogen vogelkweker. Hallo, Ik had een vraag omtrend insectenpaté van orlux. Ik gebruik dit voer nou ongeveer een jaar bij mijn tropen, afrikaanse en australische prachtvinken.


Topkwaliteit voor alle vogels!

De vogels zijn enorme insecteneters. Geef ze dus universeelvoer of insectenpaté. Ze waar deren het zeker als je ze levende insecten geeft. Wij hebben alle producten van dit merk in deze handige Categorie voor u samengevoegd. Een gemengd kanarievoer aangevuld met wildzangzaad is prima als basis voor deze vogels.


Kiemzaa insectenpaté en wat eivoer is ook prima om als toevoeging te gebruiken. Groenvoer is ook goe maar wees hier spaarzaam mee. Natuurlijk dienen ook grit en maagkiezel altijd aanwezig te zijn. Europese Cultuurvogel Shop, ecshoponline. Door jarenlange ervaring te combineren met nieuwe kennis.


Door de insecten direct te verpakken blijft deze pathee rul, dit bevorderd de opname door de vogels. Slechts mg ijzer per kilo. De insectenpaté met het allerlaagste ijzergehalte! Op april bleken er, na nestcontrole, al vijf jonge hoppen in het nest te liggen. Eén ei bleek onbevrucht te zijn.


Mijn vogels kregen altijd al onbeperkt meelwormen te eten en iedere dag daarnaast diepvries pinky’s en buffalo’s. Verder: insectenpaté en vruchtenpaté van Avian Orlux, lijsterkorrel en Nutribird.

U kunt deze populaire zangvogels als basisvoer een universeelmengsel geven, aangevuld met wat insectenpaté. Daarnaast hebben de dieren regelmatig behoefte aan levend voer, zoals meelwormen. Bandvinken zijn in eerste instantie zaadeters en u kunt ze dan ook als basis een zaadmengsel voor tropische vogels voorzetten, aangevuld met wat trosgierst.


Daarnaast eten ze, zeker rond de kweekperiode, graag eens wat groenvoer, eivoer, insectenpaté en gekiemde zaden. Trosgierst en graszaad worden ook graag opgenomen. Naast het eivoer heeft AviMax ook nog enkele soorten insectenpaté. Ook dit hebben onze vogels nodig omdat het een bron is van natuurlijke eiwitten. Met de producten van AviMax krijgen uw (jonge) vogels alles wat ze nodig hebben.


Er is ook insectenvoer ( insectenpaté ) te koop. Dit voer bevat alleen maar gedroogde insecten en is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts