woensdag 1 juni 2016

Blokker skottelbraai

Grootste aanbod kampeerartikelen. Vind jou passende beschermhoes. Diverse modellen op voorraad. Specialistisch advies nodig? Op zoek naar een kooktoestel voor op de camping?

Kom langs in één van onze kampeerwinkels voor advies van onze buitenexperts. Oeps, er zijn geen producten gevonden. Het lijkt erop dat deze productcategorie niet (meer) bestaat of misschien is verhuisd. Gebruik de zoekfunctie bovenin om verder.


Bestellingen met een aankoopwaarde van minimaal €4- worden gratis bezorgd door PostNL pakketdienst. Voor artikelen die te groot zijn voor de normale pakketdienst gelden afwijkende bezorgkosten en levervoorwaarden. De Cadac Skottelbraai Paella is ideaal voor thuis of voor op de camping.

De gasbarbecue heeft een hoofdbrander met een vermogen van kilowatt. Je krijgt bij deze skottelbraai een paellapan meegeleverd. Dankzij de opstaande rand gaat er niks uit de pan wanneer je roert. Dit is ideaal om risotto of paella in te maken.


Daarnaast gebruik je de pan. De CADAC Skottelbraai is inmiddels een begrip in Nederland. CADAC is een Zuid-Afrikaans bedrijf en daar vindt de Skottelbraai dan ook z’n oorsprong. Zuid-Afrikaanse boeren “braaiden” vroeger hun vlees op een oude ploegschaar, waaronder ze een vuur stookten.


Dit heeft CADAC er toe geïnspireerd de Skottelbraai te ontwikkelen. Een skottelbraai heeft diverse functies doordat deze verschillende kookoppervlakken heeft. Zo kun je grillen, barbecueën, bakken, wokken én koken, en dat allemaal op één apparaat! Een groot voordeel hiervan is dat je in een korte tijd meerdere stukjes groente en vlees kunt bereiden. Cadac Skottelbraai anti-aanbakfolie is onder andere goed te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de Skottel van de Cadac Carri Chef.


In combinatie met Cadac Skottel Food Warmers, bijvoorbeeld wanneer u een voedzaam ontbijt wilt maken bestaande uit diverse gerechten zoals gebakken eieren, worstjes en gebakken tomaten. De skottelbraai is een veelzijdige gasbarbecue die het meeste weg heeft van een grote wok.

De grote bakplaat maakt het mogelijk om met meerdere personen tegelijk te tafelen. Koekenpannen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Multifunctionele Skottelbraai van o. Het idee ontstond jaren geleden in Zuid-Afrika. De boeren in Afrika gebruikten een oude ploegschaar en stookten hier vuur onder. Deze zwarte PTFE bakfolie is uitermate geschikt als toplaag op uw skottelbraai.


U heeft beslist geen last van aanhechting van uw bakproducten. Dus niet meer in de rij staan bij de afwasplaats, maar lekker onderuit gezakt bij tent of caravan! Voordelen: Geen aankleven van resten op uw skottelbraai plaat.


Nooit meer invetten, dus light koken. De pan blijft hierdoor mooi schoon , dat maakt dat we al jaren met veel plezier koken op de camping, maar ook zeker thuis in de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts