vrijdag 3 juni 2016

Rol prikkeldraad

Deze rol prikkeldraad heeft een totale lengte van 1meter. Het prikkeldraad is gemaakt van hoogwaardig. Vervaardigd uit zwaar verzinkt staaldraad.


Dit prikkeldraad is van een goede degelijke kwaliteit. En dat voor een zeer redelijke prijs (lees: Goedkoop).

Supersnel gelevergoed verpakt. Wordt op een rol geleverd. Makkelijk uit te rollen en te plaatsen. Zeer effectief om bv moestuinen en dierenverblijven mee te beveiligen. De draad wordt geleverd op een rol van meter.


Prikkeldraad verzinkt m voor bescherming van je terrein. Puntdraad (zoals prikkeldraad in vaktaal genoemd wordt) is een dubbel, in elkaar gedraaide metalen draad met in elkaar gedraaide metalen punten. Deze punten zijn zeer scherp en zitten op elke cm.

Het puntdraad wordt gebruikt om stukken land of tuin af te zetten tegen ongewenst dier en mens. KARWEI verkoopt prikkeldraad op een rol die je samen met palen en overige tuinijzerwaren en hekonderdelen gebruikt om in relatief korte tijd een afzetting te realiseren. De prikkeldraad rol is maarliefst 1meter lang. Dit zeer scherpe prikkeldraad met scheermesjes op de draad wordt veel gebruikt in het beschermen van militaire installaties en bedrijventerreinen en ook als tijdelijke afzettingen of voor langs schepen in gebieden waar piraterij voorkomt. Tegenwoordig ook populair om private terreinen en eigendommen te beschermen.


Voorkom dat geiten, schapen of andere dieren doorheen de afmaak van de weide breken en plaats deze prikkeldraad. Hekwerkonline maakt gebruik van extra dik draad als prikkeldraad , dit product wordt namelijk veel gebruikt als afzetting voor een weide. Wij kunnen u rollen van 2meter leveren en zelfs rollen van 5meter.


De 5meter is geschikt als u lange afstanden wilt afrasteren zonder onderbrekingen. Joseph Glidden, uitvinder van het prikkeldraad Het wonderdraad begrensde het Amerikaanse privébezit, hield veestapels op de gewenste plek en maakte zo een einde aan het Wilde Westen. Cowboys zoals Lucky Luke zouden sindsdien alleen nog een rol spelen in boeken en Hollywoodfilms. Info over prikkeldraad kopen per meter. Resultaten van zoekmachines!


Hierdoor is het mogelijk om ons prikkeldraad voor elke afrastering te gebruiken. Deze draaddikte zorgt voor extra stevigheid en is dus ook mogelijk voor om een weide te plaatsen. Verzinkt 2-draads prikkeldraad op rol.

Prikkel draad is de ideale oplossing om ongewenste dieren en personen van uw privé terrein af te houden. De afrasteringsdraad kan uiteraard ook gebruikt worden voor de omheining van een weiland enz. Aan al deze landschappelijke lelijkheid doet bijna iedereen mee.


Zelfs natuurorganisaties vinden het makkelijker en goedkoper om hun weidegebieden met prikdraad te omheinen. Als je dan in een natuurreservaat een terreinbeheerder tegen het lijf loopt, dan is het met een rol prikkeldraad in zijn arm. Zo zorgde prikkeldraad voor de snelle, laatste fase van de Amerikaanse kolonisatie: de trek naar het westen ten koste van de oorspronkelijke indiaanse bevolking.


NET pluimveenet meter , 112cm groen schrikdraadnet, palen met dubbele pen. Petsafe Omheiningssysteem Grote Hond per stuk. Het draad heeft een dikte van 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts