vrijdag 17 juni 2016

Olijfbomen winterhard

Bestel nu online bij Fleur. Bekijk nu het aanbod van Fleur. Ruime keuze tuinartikelen online. Tuinierplezier begint hier op Bakker.


Deze olijfbomen kunnen het Nederlandse klimaat uitstekend verdragen.

Voor een winterharde olijfboom moet u dan ook bij de Olijfboom Specialist zijn! Al onze olijfbomen zijn van zeer hoge kwaliteit en stuk voor stuk geselecteerd en uitgezocht bij onze kwekers. Hierdoor ontvangt u een olijfboom van de beste kwaliteit. Het is wel erg belangrijk dat u bij het kopen van een olijfboom moet nagaan dat ze niet zomaar een dikke stam krijgen. De grotere bomen (vanaf 20cm. stamomtrek) kunnen -graden Celcius verdragen voor korte tijd.


Olijfbomen afkomstig van de Bergerie kunnen vorst goed verdragen. Bij een olijfboom heeft u allicht het traditionele type boom in gedachten.

Misschien denkt u dat dit het enige type is dat u kunt aanschaffen. Niets is minder waar bij fleur. Bij ons kunt u te kust en te keur op het gebied van het online kopen van olijfbomen.


Ook exclusieve bomen en planten behoren tot ons grote online assortiment. Olijfboom in kuip VOOR en NA het inpakken met een thermobeschermhoes (ingezonden door tevreden gebruiker Dhr. H. van der Linden) Reuze plantenhoes voor olijfbomen en andere matig vorstgevoelige planten tot m hoog en m doorsnede. Planten in kuip die nog makkelijk te verplaatsen zijn, breng je best naar binnen.


Winterharde Olijfboom kopen? Bij de Olijfboom Specialist bent u aan het juiste adres voor zeer kwalitatieve winterharde olijfbomen tegen een vaste lage prijs. De winterharde olijfbomen zijn ideaal voor iedere tuin of terras. De Olijfboom Specialist levert regionale olijfbomen uit de Pyreneeën, gecultiveerde winterharde olijfbomen , bonsai olijfbomen en Toscaanse olijfbomen.


Je kunt ze in kuipen planten en op het terras zetten, maar ze kunnen ook gewoon in volle grond geplaatst worden. Allen voorzien van mooi bladerdek en vertakkingen. Ze groeien zeer langzaam, waardoor een grote boom erg kostbaar is.


Wist je dat een olijf wel honderden jaren oud kan worden? Hoe ouder ze zijn, hoe grilliger en mooier de structuur van de stam. In onze zeer ruime collectie, met bomen in alle denkbare vormen en maten, is er ongetwijfeld voor iedere liefhebber de perfecte olijfboom te vinden.

Een olijfboom is in Nederland bijna een kuipplant doordat de plant matig tegen de vorst kan. Op een beschutte plek, beschermd tegen koude oostenwin met goede afwatering is de olijfboom winterhard in de tuin. Olea europaea is bladhoudend in de winter. Op onze website kunt u alles vinden over de verzorging van de olijfboom , hoe u moet snoeien, moet de olijfboom in de volle grond of juist in een pot en nog veel meer tips voor het onderhoud van uw olijfboom.


Hieronder vind u slechts een greep van onze selectie olijfbomen die altijd ruim voorradig zijn, echter daarnaast zijn er ook nog heel veel andere maten en modellen op onze kwekerij te vinden. Eerst zoekt u het exemplaar dat bij u past. Plaats in kruiwagen bij de door u gewenste aanbieding, Volg hierna een aantal eenvoudige stappen en u heeft uw olijfboom in plantenbak veilig en snel in huis! Uw bestelling kan de volgende werkdag worden uitgeleverd indien u voor 14.


Het is ook mogelijk de door u gewenste leverdag aan te geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts