dinsdag 14 juni 2016

Bose soundtouch aanbieding

Bekijk ons uitgebreide Bose assortiment. Specialistisch advies nodig? Shop online bij Bose en bespaar aanzienlijk op een aantal van onze populairste producten, van draadloze hoofdtelefoons en speakers tot slanke soundbars.


De officiële Bose -website. Lees meer over innovatieve oplossingen die je helpen meer te voelen, meer te doen en meer te zijn.

Shop voor hoofdtelefoons, speakers. Alle prijzen die vermeld staan op Bose. Bose SoundTouch is regelmatig in de aanbieding.


De speaker geeft een mooi gebalanceerd vol geluid uit een relatief kleine speaker. De voorkeuze knoppen op de speaker zelf zijn ook perfect, één druk op de knop en radio 5klinkt door de keuken! Daarnaast ligt er nog een afstandbediening op de keukentafel.


Valt vaak uit geen wifi Ben al aan de derde wifi router bezig.

Bose staat bekend om het warme geluid en een enorme goede bass. Dat is ook met deze soundtouch niet gelogen! De app is zeer gebruiksvriendelijk heb getwijfeld tussen de Sonos en Bose maar heb absoluut geen spijt. Over de geluidskwaliteit van de Soundtouch 3ben ik meer dan tevreden, zeker in combinatie met de acoustimass 300. Alleen laat de bediening te wensen over.


De Soundtouch app is onhandig en instabiel. Op een klacht hierover reageren ze niet eens. Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bose soundtouch III top model van Bose B stock wit. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer bose nu van 5voor 349.


Bestel de BOSE SoundTouch III zwart nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels.

Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal. Hiermee maak je eenvoudig een multiroom systeem waarmee je in meerdere kamers muziek streamt. Plaats de speaker in je woning en krijg toegang tot miljoenen nummers van Spotify en Deezer, internetradio en je eigen muziekbibliotheek. Met deze aanbieding krijg je €13korting op de SoundTouch 30 en betaal je in plaats van de oorspronkelijke prijs van 7euro, slechts €6545.


Opmerking: Deze aanbieding is verlopen. Houdt deze pagina in de gaten voor nieuwe aanbiedingen op dit product. Zelf ben ik vanochtend naar Duitsland gereden, maar ze zeiden dat verzending mogelijk is voor €99. Normale prijs van de beide producten is ongeveer €800.


Dit scheelt toch mooi €2per product. Het geluid uit de boxen is hartstikke goed en sterren waard. Dit is echt een minpunt waar bose iets mee moet doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts