maandag 9 juni 2014

Afdekzeil 4x4

Bespaar tot wel via kiesproduct. Klusartikelen voor de laagste prijs. Moederbedrijf HoRoLa is een professionele speler op het gebied van diverse afdekmaterialen, zoals afdekzeil , aanhangernet, steigernet, kuilkleden, windbreekgaas etc. Afdekzeilen koop je eenvoudig online bij bol.


Dit bieden we aan voor zowel de professionele markt als voor de particuliere markt. Gebruik bij het klussen afdekfolie als vloerbeschermer.

Zoals een stucloper, dekzeil, beschermfolie of grondzeil. Al het afdekmateriaal vind je bij GAMMA. De ogen zijn gemaakt van stevig aluminium en de omzoomde randen zijn versterkt met een ingewerkte draad. Je kan er dus zeker van zijn dat je brandhout, wagen, tuinmeubilair, zwemba… veilig zijn afgedekt en beschermd tegen regen en wind.


Levertijd werkdag (€ bezorgkosten, gratis levering vanaf € 1000) Kleur Groen. Het heeft metalen oogjes en versterkte randen. Canvas zeil 4xin verschillende kleuren verkrijgbaar bij PVC-TARP.


COM Voor 17:uur bestel vandaag verstuurd Ook levering op zaterdag.

Het KARWEI afdekfolie 4x4m is ideaal voor het afdekken van meubels, ramen, deuren of de vloer tijdens het schilderen. Dit Sencys dekzeil is uit polyethyleen gemaakt en heeft aluminium oogjes geplaatst op één meter van elkaar. Met deze, kunt u uw tuinmeubels, uw zware elektrische. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Een afdekzeil is wat dikker en zwaarder dan afdekfolie.


Over een afdekzeil loop je gemakkelijk heen en je hoeft niet bang te zijn dat het scheurt. Ideaal voor op de grond dus. Echter voor het afdekken van je meubels kan je beter afdekfolie gebruiken. Doordat de folie een stuk dunner is dan het zeil leg je het gemakkelijk over alle objecten heen. Dekzeilen kopen bij Praxis Als je gaat kamperen, wil je dit natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen.


Je wilt je geen zorgen hoeven maken over lekkage of een vieze tent. Dit afdekzeil is voorzien van zeilringen elke 1cm. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen.


Kwaliteit voor de laagste prijs!

Standaard kwaliteit afdekzeilen. Deze zeer scherp geprijsde afdekzeilen kunt u meerdere malen gebruiken, al dan niet voor jaren lang. Dit heavy duty PVC ondergrondzeil is waterdicht en geschikt voor intensief gebruik. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, direct uit voorraad leverbaar. Dek er uw producten mee af en bescherm ze zo tegen vuil, stof, regen, verfspatten, vet.


Of bescherm de binnenkant van uw voertuig met een afdekzeil wanneer u producten moet vervoeren die makkelijk vuil achterlaten, zoals snoei- of bouwafval. In de zoom is een koord verwerkt voor extra. Het zeil beschermt tegen stof, verf, vuil en vocht en is bijzonder geschikt bij alle verf- en lakwerkzaamheden. Het afdekzeil is zowel binnen als buiten te gebruiken en het is 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts